Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gregory Doucet presenteert de grote projecten van Lyon op MIPIM in Cannes

Gregory Doucet presenteert de grote projecten van Lyon op MIPIM in Cannes

Tot nu toe heeft Gregory Doucet niet veel te bieden op MIPIM in Cannes.

Waar Gérard Colomb vóór hem altijd een toren- of wijkrenovatie op de planning had staan. Het was beslist gemakkelijker voor de man die zowel burgemeester als hoofd van de stedelijke gemeenschap was.

Dit jaar stond de milieuactiviste burgemeester van Lyon niet met lege handen. Op dinsdag en woensdag zal hij deelnemen aan de tentoonstelling van vastgoedprofessionals en conferenties houden over de projecten Presqu'île à vivre en Rive Droite en de rehabilitatie van de voormalige CIRC-toren in het 8e arrondissement. Wat de eerste twee projecten betreft die hij samen met Metropolis uitvoert, zal de voorzitter van laatstgenoemde, Bruno Bernard, hem op het podium vergezellen voor een gezamenlijke presentatie.

“2023 was een recordjaar voor rehabilitatie! Dit omvatte bijna 5.700 woningen, vergeleken met een gemiddelde van 2.900 woningen tussen 2012 en 2022. Het pad wordt ook beïnvloed door de derde sector: alleen in het gedeeltelijke zakendistrict. Oh mijn God, meer dan 320 Duizend vierkante meter. Het is sinds 2010 gerehabiliteerd of bevindt zich in het proces van rehabilitatie. Woningproductie – vooral sociale woningen – kwaliteit van de gebouwen, zorg op elke projectlocatie en samenwerking zijn de sleutelwoorden voor de succesvolle transformatie van onze stad. Alle stakeholders in de vastgoedsector zijn uitgenodigd om deel te nemen.”Gregory Doucet reageerde in een persbericht.

X

READ  Tijdens de pandemie opgebouwde particuliere schuld kan het herstel vertragen