Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gratis gepland om 3 GB aan data aan te bieden in een pakket van € 2

Booster-optie: gratis abonnementen om 3 GB aan data aan te bieden in een pakket van € 2

Het is duidelijk dat Free meer data heeft gepland over het €2 pakket.

Zoals we u vanmorgen vertelden, Free Mobile biedt eindelijk een evolutie van zijn € 2 abonnement, Maar in de vorm van een optie genaamd “Booster”. Voor € 2,99 extra per maand kunnen abonnees van dit pakket profiteren van 1 GB aan data en onbeperkt bellen. Deze optie is beschikbaar voor abonnees die hun pakket € 2 betalen, maar ook voor Freebox-abonnees die € 0 betalen.

Maar Free stelde zich duidelijk een grotere envelop met gegevens voor. Door de paginacode te doorzoeken, ontdekte de Tiino-X83 dat de operator van plan was om 3 GB in deze nieuwe optie op te nemen in plaats van 1 GB. Als dit bij de lancering niet het geval is, en wetende hoe Free werkt, kunnen we ons desalniettemin voorstellen dat dit de volgende stap voor de launcher zou kunnen zijn. Hoe dan ook, als de huidige optie je interesseert, biedt Univers Freebox het voor je aan Tutorial om het te activeren.

Dit artikel is afkomstig van de Univers FreeBox-website

READ  Carlos Ghosn vertelt de details van zijn ontsnapping uit Japan en hekelt de "neergehaald" van Bruno Le Maire