Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tsjechische miljardair Daniel Kretinsky redde “Bevrijding” met 15 miljoen euro

Tsjechische miljardair Daniel Kretinsky redde “Bevrijding” met 15 miljoen euro

De door de persgroep CMI verstrekte lening zou de verliezen van de titel moeten dekken, die ondanks een sterke omzetgroei een tekort vertoont.

Artikel door

gepubliceerd

Modernisering

leestijd : 1 minuut.

Een verademing voor Laat los. Tsjechische miljardair en hoofd van de persgroep CMI (zijEn de Marianenz.), Daniel Kretinsky, vloog om het tijdschrift te redden en betaalde 15 miljoen euro tot het in 2026 terugkeerde naar het verwachte saldo. De zakenman, die al in de hoofdstad van de Arabische Republiek Egypte is globalismeHet pand zal 14 miljoen euro lenen om de financiering voor vier jaar te garanderen, volgens een persbericht van The Independent Press, de eigenaar, dat op dinsdag 20 september is gepubliceerd.

Tegelijkertijd beloofde de fabrikant via zijn oprichting steun te verlenen aan het “Endowment Fund for Independent Press” (FDPI, de grootste bijdrage aan de onafhankelijke pers), dat werd verkocht door de Altice Group Laat los twee jaar geleden. ondersteunen “Dat zal de vorm aannemen van een donatie van één miljoen euro en vertegenwoordiging in de raad van bestuur van het fonds.”Volgens een intern bericht van de algemeen directeur van Laat losDennis Olivijn.

De door CMI verstrekte lening moet het mogelijk maken om verliezen op het eigen vermogen te dekken, wat een verlies is ondanks de sterke groei van de omzet, terwijl de waarde ervan behouden blijft “onafhankelijkheid” onder de hand van de FDPI, volgens het persbericht, dat niet specificeerde wat er zou gebeuren in het geval van een wanbetaling binnen vier jaar. Deze bijdrage bestaat niet uit: converteerbare obligaties (op voorraad) Daniel Kretinsky niet “Geen recht op PI of Libé kapitaal”PI vertelde AFP.

READ  Wat is het meest gebruikte apparaat?

Hoe kan iedereen beter geïnformeerd worden?

Deelname aan de consultaties gestart als onderdeel van het Europese de facto project op het platform Make.org. Franceinfo is de partner