Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grand Prix van Bahrein – EL3: Alonso slaat de spijker op zijn kop voor de kwalificatie

Grand Prix van Bahrein – EL3: Alonso slaat de spijker op zijn kop voor de kwalificatie

Het was Aston Martin-coureur Fernando Alonso die in de derde en laatste vrije training voor de Grand Prix van Bahrein de beste tijd neerzette met 1.32.340 (zacht), de Spanjaard 5.000ste voor Red Bull Verstappen (tenders) en tiende. De andere Red Bull is voor Sergio Perez (biedingen).

Daarachter completeerden Lewis Hamilton, Charles Leclerc, George Russell, Lance Stroll, Carlos Sainz, Oscar Piastri en Pierre Gasly de top tien van de laatste vrije training van het weekend.

niet-representatieve sessie

Overdag racen in de brandende zon, deze derde vrije training vertegenwoordigt uiteindelijk niet de omstandigheden waarmee de coureurs de rest van het weekend zullen worden geconfronteerd sinds de kwalificatie en de race zal ’s nachts worden betwist in Bahrein met zeer hete temperaturen. Enkel.

Het uitje van Lance is erg aanwezig

In tegenstelling tot wat men vrijdagavond zou denken, zit de Canadees Lance Stroll de rest van het weekend in Bahrein achter het stuur van zijn eenzitter. Stroll – die de wintertest moest overslaan vanwege een polsblessure nadat hij van zijn motor was gevallen – had het vrijdag eigenlijk moeilijk om met zijn Aston Martin te rijden. Maar tegen alle verwachtingen in zit hij de rest van het weekend…

Op zaterdag 4 maart om 16.00 uur staat de langverwachte kwalificatiesessie voor de Grand Prix van Bahrein op het programma die ons een reëel beeld zal geven van de selectievolgorde in de Formule 1 dit seizoen. het adres.

EL3 resultaten

READ  Na de strafschop werd de VAR-scheidsrechter door de UEFA weggestuurd voor een nieuwe Champions League-wedstrijd