Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google Play Store verandert in Material You ألوان kleuren

Sommige Android-gebruikers hebben gemerkt dat de Play Store is overgeschakeld naar Material You-kleuren.

Bron: Google Nieuwsgroep op Telegram

Bron: Google Nieuwsgroep op Telegram

Google-apps in saus veranderen materiaal jij doorgaan met. Ter herinnering, deze nieuwigheid werd geïntroduceerd met Android 12 Pas in principe de kleuren van de applicaties aan de kleur van je behang aan, om een ​​gevoel van eenheid te creëren.

We kunnen niet langer tellen hoeveel apps er voor jou zijn geworden, zoals GmailEn Google AssistentEn agendaEn BerichtenEn Leiderschap of zelfs google een. Ondanks zijn centrale plaats in het Google-ecosysteem, is het .-domein Google Play Store Het is bijna een van de laatste begunstigden van de nieuwe interface.

subtiele verandering

Zoals genoemd XDA-ontwikkelaarsUpdate aan de serverzijde van de Play Store biedt sommige gebruikers kostbare, levendige kleuren.

De veranderingen blijven relatief klein. We merken met name op dat de zoekbalk in de App Store een meer afgeronde vorm aanneemt en zich lijkt aan te passen aan de kleuren die de gebruiker kiest.

Evenzo is de tabbalk onderaan enigszins gewijzigd. In de verlichtingsmodus past het zich ook aan zijn kleuren aan. In het donker verandert de kleur van de iconen. Zoals we veel hebben gezien in de nieuwe Material You-ontwerpen, markeert het ovaal het tabblad waarin de gebruiker zich bevindt.

Als de update nog niet beschikbaar is op uw apparaat, geen paniek, dit zou binnenkort moeten gebeuren.

READ  Drew Barrymore verhuisde naar New York om zijn dochters na de scheiding niet van hun vader te scheiden