Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amouranth bespot Twitch nadat hij is verbannen

Te midden van de controverse rondom Zenuwtrekking Na het recente lekken van veel gevoelige gegevens, Amourant Opnieuw werd hij van het platform verbannen.

Onder haar top 4,4 miljoen volgers is Amouranth een van de meest gevolgde streamers op Twitch. Het is echter ook een van de meest controversiële.

Zijn gedrag, dat vaak als suggestief wordt beschouwd, heeft hem in de loop van zijn carrière zelfs verschillende bans opgeleverd. Zozeer zelfs dat de jonge vrouw regelmatig te zien is, zien veel internetgebruikers haar als het embleem van nepotisme dat op het platform heerst.

Amouranth, Twitch

Aouranth is een van de meest controversiële Twitch-spelers

Na een paar maanden van wijdverbreide controverse Na haar verbod en dat van Indiefoxx, werd Amouranth opnieuw verbannen uit Twitch. De reden voor dit vijfde verbod is nog onbekend, waardoor het twijfelachtig is of zijn straf deze keer strenger zal zijn.

Amouranth bespot Twitch nadat hij opnieuw is verbannen

Op 8 oktober kreeg Amouranth zijn vijfde schorsing van het podium. Terwijl ze nog wachtte op een verklaring waarom ze zo’n straf kreeg, sprak Amoranth over de recente rampen die Twitch en Facebook hebben geleden.

“Het is een beetje gek als je erover nadenkt.”Ze zei. Net als Instagram had Facebook problemen, ik werd verbannen. Twitch werd gehackt, ik ben verbannen (…) Er lijkt een verband te bestaan ​​tussen de twee. Bedrijven barsten en ontsteken intern, maar we hebben nog tijd om Amouranth uit beide systemen te bannen. Het is zeer belangrijk’.”

“Weet je, ze lijken mijn ASMR-sessie met het badmasker niet leuk te vinden,” Ik ging door. “Wat ik de laatste tijd ook heb gedaan, ik moet hem vinden, maar wat het ook is, ze vinden het gewoon niet leuk.”

De recente straffen tegen deze serie waren vrij kort en hielden haar slechts een paar dagen van Twitch af. Het is afwachten of het deze keer ook zo zal zijn.

READ  Microsoft Surface Pro 8 gelekte hybride pc met 120Hz-scherm en Thunderbolt-poorten

Twitch neemt immers vaak zijn toevlucht tot permanente bans wanneer ze een omroep voor de derde keer moeten straffen, dus als het gaat om het vijfde geval…