Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google Pixel Watch krijgt straks een vitale functie

Google Pixel Watch krijgt straks een vitale functie

Google’s Pixel Watch introduceerde valdetectie, die Apple in 2018 introduceerde op de vierde generatie verbonden horloges. Een optie die al beschikbaar was op andere Android-horloges.

De Google Pixel Watch werd uitgebracht in oktober 2022 en bood geen valdetectie, die sinds 2018 verkrijgbaar is bij Apple. // Bron: Google

De smartwatch van Google is na de release alleen maar beter geworden. Google Pixel Watch uitgebracht in oktober 2022, Google Pixel Watch-gebruikers zouden binnenkort een update moeten ontvangen om te profiteren van de nieuwe functie, meldt XDA-ontwikkelaars Valdetectie.

Concreet, als je plotseling valt terwijl je het horloge draagt ​​en 30 seconden niet beweegt, zal het je vragen of je hulp nodig hebt, en dan een minuut later de hulpdiensten bellen voor het geval dat.

Sinds 2018 verkrijgbaar bij Apple

Als deze technologie onze ouderen al lang heeft uitgerust met elektronische armbanden, was het Apple die het in 2018 als eerste integreerde in de Apple Watch Series 4. Het is een technologie die Reeds levens gered Inmiddels levert het ook andere merken connected watches, zoals de Galaxy Watch 5 van Samsung.

Maar ook al heeft de Pixel Watch de nodige technologie in zich, die beveiliging Het ontbrak Wanneer het eind 2022 wordt uitgebracht.

Bioveiligheid… is standaard uitgeschakeld

in zijn persberichtbeweert Google dat het heeft gewacht met het permanent testen van deze functionaliteit alvorens deze beschikbaar te maken, om valse detecties te voorkomen.

Het is klaar, zelfs als de optie niet standaard is geactiveerd: als je de eigenaar bent van een Pixel Watch, moet je naar de instellingen van de app gaan Persoonlijke beveiliging. Een ongelukkige extra stap, want niet alle eigenaren zouden het overwegen.


Om ons te volgen, nodigen wij u uit om Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en profielen lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.

READ  Android Auto voor mobiel staat op het punt voor altijd te sterven