Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blizzard praat over open bèta, uitrusting en bolwerken – Diablo IV

Open bètaversie van Diablo IV snel op weg naar. Tijdens de nieuwe livestream deelden Joe Shelley, Director of Games, Art Peshkov, Lead World Designer en Ming Song, Lead Systems Designer, meer informatie over deze testfase, evenals de bolwerken en apparatuur. Vind hieronder de belangrijkste informatie!

Waarschuwing: deze blog is op 28 februari bijgewerkt met aanvullende informatie over de open bèta van Diablo IV en de aankomende livestream. Tekst in een rode lijn hieronder betekent nieuwe informatie.

Verzamel rond, loop rond. Je wens om tegen de hordes Lilith in Diablo IV te vechten, kan worden gespeeld Open bèta en vroege toegang in het weekendBeschikbaar op Windows-pc en Xbox Series X | S, Xbox One en PlayStation 5En PlayStation 4. Degenen die Diablo IV vooraf kopen, krijgen vroege toegang tot de open bèta van 17-19 maart. Het volgende weekend is de open bèta voor iedereen beschikbaar Van 24 tot 26 maart.

Bètafocus openen

Tijdens open bèta en weekenden met vroege toegangIn deze game kunnen spelers de vroege game Diablo IV van dichtbij verkennen. Dit omvat de eerste smaak van de cross-drive Inleiding en de hele wet 1. eerste district, gebarsten toppenis aan jou om te bewegen zoals je wilt – ren door ruige landschappen en sla demonen neer.

Voor Open Beta en Early Access Weekends kan je personage alleen een level omhoog gaan Niveau 25, maar je kunt door de duivels blijven scheuren totdat de open bèta is afgelopen. Druk je stempel op de Sanctuary door hordes Infernals uit de kerkers te verwijderen, spannende missies van de lokale bevolking te voltooien en krachtige buit te verzamelen van gevallen vijanden.

Simpel gezegd, dit is je kans om de strijd aan te gaan met de kracht van het brandende inferno vóór onze release op 6 juni. Het experiment is echter nog niet voltooid en u kunt prestatieproblemen, storingen en dingen tegenkomen die gewoon niet werken. Nadat de open bèta is afgelopen, evalueren we alle feedback die we hebben ontvangen en brengen we indien nodig wijzigingen aan. We kijken ernaar uit om dit kleine voorproefje te proberen van wat Diablo IV te bieden heeft.

Als je dat nog niet hebt gedaan Er was eerder een exemplaar van Diablo IV gekocht Voor het platform van uw keuze en u wilt vroege toegang tot de open bèta, bezoek hier. *

READ  Er is een vreemd satellietradiosignaal gedetecteerd en het lijkt op een kloppend hart

Bètagegevens openen

Open proefperiode en vroege toegang in het weekend

 • Vroege toegang begint in open bèta 17 maart om 9 uur PST en concludeert 20 maart om 12.00 uur PT.
 • Open bèta begint 24 maart om 9 uur PST en concludeert 27 maart om 12.00 uur PT.

Nu Open Beta en Early Access-weekenden naderen, is de mogelijkheid om Download het spel vroeg zal beschikbaar komen. We zullen deze sectie in de toekomst met deze informatie bijwerken.

Ga ervan uit dat je aan de beurt bent

Tijdens het Early Access-weekend hebben spelers toegang tot drie klassen. Kruip in de huid van een pasgeborene in de strijd barbaarsbevallig snapof pas het eigenlijk aan tovenaar. Zodra Open Beta Weekend rondrent, Earth priester en unead-zwaaien geestenbezweerder Seizoenen kunnen naast de originele drie ook worden gespeeld.

naar Maximaal 10 tekens Dat kan met een Battle.net-account. Nadat je level 25 hebt bereikt met één personage, raden we je aan hordes demonen af ​​te weren met extra klassen om je favorieten te vinden. Hoewel de voortgang van Early Access wordt overgedragen naar Open Beta-weekenden, worden alle personages tijdens die weekenden gemaakt Het wordt verwijderd zodra de bèta is afgelopen.

Vernietig de demonen door mee te doen

Op alle Diablo IV-compatibele consoles, via Samenwerkende bankIn dit spel kunnen spelers een tweede Demon Slayer rekruteren om de rangen van Hell scherm voor scherm te bevechten. Om couch co-op te spelen tijdens Early Access Weekend, hoeft slechts één speler officiële toegang te hebben tot deze ervaring – de tweede speler moet zijn Battle.net-accounts en console-specifieke accounts koppelen.

De kracht van Burning Hell kent geen grenzen. Maar je kunt de kansen evenaren door online een groep demonenvernietigers te verzamelen 4 spelers coöp. Om op deze manier te kunnen spelen tijdens het Early Access Weekend, moeten alle spelers, behalve spelers die via couch co-op spelen, officiële toegang hebben tot deze ervaring.

Merk op dat het verslaan van demonen terwijl je in de buurt van een speler bent, je 5% extra ervaring zal geven en 10% als je dicht bij een lid van je groep bent.

Vecht tegen enorme wereldbazen

Onverschrokken wandelaars die op zoek zijn naar een grote uitdaging, hoeven niet verder te zoeken – het is gigantisch hoofd van de wereld Ze zijn op bepaalde tijden te vinden tijdens Open Beta- en Early Access-weekenden. Werk samen met andere spelers om een ​​kans te maken om het monster te verslaan. Er wacht een geweldige buit op je, voor het geval je wint. We zullen dit gedeelte in de toekomst bijwerken met aanvullende informatie.

READ  Een magische nacht door heel Frankrijk, met het prachtige roze noorderlicht

Speel de open bèta en leid het peloton

Het zou geen reis naar Sanctuary zijn zonder onderweg een voorraad unieke beloningen te verdienen. Terwijl je Diablo IV speelt tijdens de open bèta en weekenden met vroege toegang, laat je de bekwaamheid van je zwerver zien door alles te verzamelen Drie Open Beta-bonussen. Spelers die deze beloningen ontgrendelen, ontvangen ze zodra Diablo IV wordt gelanceerd.

 • aanvankelijke blessure Titel: Verdiend door Aankomst in Keuvachad met één karakter.
 • Vroege Voyager Titel: Verdiend door Bereik niveau 20 op één personage.
 • Beta Wolf Pack cosmetisch item: Verkregen door level 20 te bereiken op 1 karakter.

Open bèta pc-specificaties

Weten of je computer ook klaar is om Sanctuary terug te nemen van de hordes Lilith is cruciaal. We hebben zowel minimale als aanbevolen pc-vereisten gegeven om u in de goede richting te wijzen. Zowel tijdens de open bèta als bij de lancering ondersteunt Diablo IV geen raytracing, maar dit is een functie die we ergens na de lancering willen toevoegen.

Minimale pc-vereisten *

Instellingen om Diablo IV Open Beta te spelen met een resolutie van 1080p/720p, lage grafische instellingen, 30 fps.

 • Besturingssysteem: 64-bits versie van Windows 10
 • genezer: Intel Core i5-2500K of AMD FX-8100
 • geheugen: 8 GB RAM-geheugen
 • Afbeeldingen: NVIDIA GeForce GTX 660 of AMD Radeon R9 280
 • DirectX: Versie 12
 • opslag: 45 GB SSD beschikbaar
 • Internetten: breedbandverbinding

Aanbevolen specificaties voor een pc

 • Besturingssysteem: 64-bits versie van Windows 10
 • genezer: Intel Core i5-4670K of AMD R3-1300X
 • geheugen: 16 GB RAM-geheugen
 • Afbeeldingen: NVIDIA GeForce GTX 970 of AMD Radeon RX 370
 • DirectX: Versie 12
 • opslag: 45 GB SSD beschikbaar
 • Internetten: breedbandverbinding

* Diablo IV zal proberen te draaien op hardware met minder dan de minimale specificaties, inclusief harde schijven, dual-core CPU’s en geïntegreerde GPU’s. De game-ervaring kan echter sterk worden verminderd.

Vervroegde toegang bètacode inwisselen

Heb je een vroege bèta-toegangscode** voor Diablo IV? Het is tijd om het op te halen! Als je de game eerder digitaal hebt gekocht, is vroege toegang tot de open bèta automatisch beschikbaar op het platform waarvoor je eerder hebt gekocht – je hoeft verder niets te doen. Maar voor degenen die een vroege toegangscode hebben, staan ​​de instructies hieronder vermeld. Meer informatie over het downloaden van de bèta komt beschikbaar naarmate de bèta dichterbij komt.

READ  GTA: The Trilogy verstoort de lancering van de pc

Herstel instructies

 • ga naar diablo.com/bèta En log in of maak je Battle.net-account aan.
 • Voer je code in en Selecteer uw spelplatform en regio (indien van toepassing) uit de vervolgkeuzelijst.
 • Zorg ervoor dat u uw selecties controleert voordat u klikt herstelt knop.
 • naar succes pagina Het bevestigt dat uw code geldig was en op het account werd geclaimd.
 • Voor pc-gamers wordt uw account gemarkeerd voor onmiddellijke toegang.
 • Voor consolespelers wordt een platformspecifieke code om de bèta te downloaden gemaild naar het adres dat aan je Battle.net-account is gekoppeld, vlak voor de start van Early Access.

Live speelgemeenschap

Wij 24 maartWe zullen voor het eerst de leden van het ontwikkelteam verzamelen Live speelgemeenschap. Doe met ons mee voor schitterende tips en trucs van de makers terwijl we wat live Open Beta-inhoud spelen! We zullen deze sectie bijwerken wanneer we in de toekomst live gaan.

Premium Inarius-standbeeld

“Ik ben de toevlucht, en de toevlucht ben ik! Je probeert de wereld zelf te bevechten wanneer je tegen mij probeert op te staan.”
-Janarius

Nodig Defender of Sanctuary bij u thuis uit – ga de uitdaging aan Premium Diablo IV Inarius-standbeeld 26 inch. Deze rebelse engel is vanaf nu verkrijgbaar Blizzard-apparatuurwinkel.

Controleer opnieuw op updates

Waar rook is, is vuur, en we zijn van plan om vuur te maken! Naarmate de open bèta nadert, werken we deze blog bij met aanvullende details, zodat we een diepgaand inzicht krijgen in wat we kunnen verwachten.

* Daadwerkelijke platformbeschikbaarheid en beta-lanceringsdatum(s) kunnen worden gewijzigd. De minimale open bètaduur is twee dagen. Slechts voor een beperkte tijd. Internetverbinding vereist. Battle.net-account vereist.

** Houd er rekening mee dat de Diablo IV Beta Early Access-code slechts één keer kan worden geclaimd en niet kan worden ingewisseld.