Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bekijk toekomstige saldi

Bekijk toekomstige saldi

Sinds enkele dagen is er een nieuw toernooi op de PBE verschenen, update 13.5, en daarmee een reeks nieuwe credits. Vooral op de show zijn een reeks LeBlanc-, Kennen-, Aatrox- en Tryndamere-buffs, evenals nerfs voor Gangplank, Twitch of zelfs Aurelion Sol, om nog maar te zwijgen van New Balances in the Jungle en Yuumi’s herontwerp.

PBE LOL 13.5 Toekomstig saldovoorbeeld

Matt “Phroxzon” Leung-Harrison, hoofdontwerper voor het League of Legends Balance Team, heeft de volledige lijst onthuld van kampioenen en spelsystemen die buffs, buffs en/of balanceren zullen ontvangen met Patch 13.5 in League of Legends, momenteel op de PBE Die zou volgende week, rond woensdag 8 maart, op de live servers moeten verschijnen. In deze nieuwe update, die de 5e van 2023 zal zijn en die de MSI 2023-meta zal bevatten, zal Riot Games verschillende wijzigingen aan de kampioenen voorstellen; In totaal krijgen vijftien helden wijzigingen in de volgende update, zeven van hen krijgen nerfs, zoals Gangplank, Twitch (AP) of zelfs Aurelion Sol (nerf-, pantser- en AP-trefpunten op Q) en Caitlyn.

In de lijst met helden die een augmentatie hebben ontvangen, vinden we een speciale wit die een belangrijke update over hun groep ontvangt; Over het algemeen zal Q (Seal of Malevolence) nu 100% mana en 30% resterende cooldown terugbetalen als het een doelwit doodt, en de spreukmarkering zal nu een extra 10-146 schade toebrengen aan minions. In de lijst met andere helden die een buff hebben gekregen, vinden we ook Kennen, Aatrox, Tryndamere of Rumble.

Riot Games is ook van plan om enkele wijzigingen aan te brengen, voornamelijk aan Yuumi, maar ook aan Pantheon, Ashe en Azir. Deze patch 13.5 krijgt ook de mogelijkheid om nieuwe niveau-aanpassingen door te voeren het bos ; In wezen verbetert teambalancering het verdienen van goud voor elke kant, verwijdert vijandelijke Jungle-schadevermindering en past Jungle Lane-ervaring aan voor de eerste veertien minuten van het spel.

READ  Na 3 jaar en 236.184 pogingen heeft deze speler eindelijk deze extreem moeilijk te verkrijgen Pokemon gevangen

De volledige lijst met alle wijzigingen en saldi wordt de komende uren/dagen onthuld en update 13.5 wordt volgende week, rond 8 maart, uitgerold naar de live servers.