Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Patch 10.0.7: Preview van Blizzard Armor Human en Orc Heritage Armor – World of Warcraft

Met Dragonflight Patch 10.0.7 voegt Blizzard Armor Heritage for Humans en Orcs toe. Ontdek deze in meer detail in een artikel dat nu op de officiële website is gepubliceerd. Deel gerust je mening in de comments!

Vier de afkomst van je personage met twee nieuwe Heritage Armor-sets, een voor mensen en een voor orcs, beschikbaar met inhoudsupdate 10.0.7.

Mens/Mens: Dringend

De Defias Brotherhood heeft opnieuw toegeslagen en heeft een gevaarlijk en krachtig artefact uit Stormwind Keep gestolen! Je moet de missie “Urgent Matter” van meester Matthias Shaw accepteren om hem te helpen een mysterie diep in het duistere verleden van Stormwind te ontrafelen en de opmars van troepen in Northshire… en de dreiging van Stormwind te stoppen.

Deze nieuwe missie is beschikbaar voor spelers van level 50 en hoger. Door het te voltooien, kunnen ze verschillende varianten van het nieuwe Human Ancestral Armor verkrijgen om aan hun verzameling toe te voegen.

Orc / Orc: Een volk in grote moeilijkheden

Help Eitrigg het Kosh’harg-festival in het oude Draenor nieuw leven in te blazen en te bewijzen dat je een echte held bent voor je volk. Orcs die de quest “People in Bad Condition” uitvoeren, zullen de Clan’s Blessing, Land Blessing en Ancestral Blessing moeten ontvangen om een ​​Om’gora of “Rite of Honour” uit te voeren in het bijzijn van de verzamelde clans en vele bekende gezichten.

Deze nieuwe missie is beschikbaar voor spelers van level 50 en hoger. Door het te voltooien, kunnen ze verschillende varianten van nieuwe Ancestral Armor voor orcs verkrijgen om aan hun verzameling toe te voegen.

READ  Nieuwe ontdekkingen met betrekking tot gratis downloads en aanstaande uitbreidingen

Begin je avontuur door te praten met Master Matthias Shaw in Stormwind of Eitrigg in Orgrimmar na de release van Content Update 10.0.7.