Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google I/O: wat te onthouden van de conferentie van 2022

In eerste instantie bedoeld voor ontwikkelaars, is de Google I/O-conferentie geleidelijk uitgegroeid tot een meer wereldwijd evenement, waardoor het merk zijn nieuwe producten kan presenteren. De conferentie van dit jaar vond plaats op 11-12 mei 2022 in Shoreline, VS.

Nieuwe hardware- en softwarefuncties

Een paar dagen voor de conferentie verspreidden de geruchten zich en al snel kristalliseerde het programma van het evenement zich uit. Zo heeft Google I/O het mogelijk gemaakt om nieuwe producten te onthullen, zoals de langverwachte en vaak gelekte Pixel Watch, evenals de nieuwe smartphone Pixel 6A. Google heeft ook zijn Pixel 7 en 7 Pro geplaagd, die in de herfst uitkomen. Mountain View maakte ook gebruik van het evenement om (een beetje) de sluier op te lichten over de aanstaande Galaxy Buds Pro.

Wat de software betreft, heeft Sundar Pichai al een b├Ęta 2 van Android 13 aangekondigd, die direct na de openingskeynote van de conferentie kan worden gedownload, niet alleen op Pixels, maar ook op een selectie smartphones van merken van derden. Ook wordt een versie van het besturingssysteem voor opvouwbare smartphones genoemd, Android 12 L.

Vind de aankondigingsdetails voor de 2022-editie van Google I/O.

Adverteren, uw inhoud gaat hieronder verder

Adverteren, uw inhoud gaat hieronder verder

READ  WhatsApp-berichten werken vanaf 31 mei niet meer voor sommige smartphones