Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google: Het is nu mogelijk om twee emoji’s te combineren, zo doe je dat

Google: Het is nu mogelijk om twee emoji’s te combineren, zo doe je dat

Dankzij een nieuwe functie ontwikkeld door Google kunnen smartphonegebruikers twee verschillende emoji’s combineren tot een unieke.

U hoeft niet meer te kiezen. Terwijl smartphones nu geleidelijk nieuwe emoji’s in hun galerijen verwelkomen, stelt een nieuwe functie genaamd ‘Emoji Kitchen’, ontwikkeld door Google, gebruikers in staat unieke emoji’s te maken, ontworpen door twee emoji’s samen te voegen.

Met ‘keukenemoji’ kan de gebruiker bijvoorbeeld een koe kiezen, en een emoji die huilt van het lachen, om… een koe te krijgen die huilt van het lachen.

Duizenden mogelijkheden

Je kunt het al proberen via de speciale Google Emoji Kitchen-website, Verkrijgbaar via deze link. Zoals in de onderstaande afbeelding te zien is, krijgen we, door het “poep”-pictogram te combineren met een huilend smileygezicht, “huilende poep”.

Eenmaal gemaakt, kunnen gemengde emoji’s worden gekopieerd en in discussies geplakt. Deze nieuwe functie biedt creatievere gebruikers meer opties bij hun uitwisselingen.

Bovenal kunt u met deze site, waarmee u emoji’s kunt combineren, deze hybriden gebruiken in berichten op iOS-iPhones en Android-smartphones.

Er zijn nieuwe smileys toegevoegd aan de Emoji Kitchen, zoals paddenstoelen, citroenen, gebroken kettingen en zelfs personages die naar rechts bewegen.

READ  Meta heeft aangekondigd dat 1 miljoen gebruikers apps hebben gedownload die zijn ontworpen om hun Facebook-wachtwoorden te stelen