Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

GoldenEye 007 op Xbox: ontgrendelde mijlpaal, binnenkort aangekondigd? | Xbox One

voor meerdere maanden, geruchten Over een op handen zijnde terugkeer Gouden ogen 007 In een bijgewerkte versie wordt het verspreid. Tot nu toe is geen van hen bewezen waar en we weten alleen dat er een nieuwe versie in ontwikkeling is. GoldenEye 007 is echter net verschenen via Xbox Achievements, slechts enkele dagen verwijderd van de Xbox Showcase.

advertentie nadert?

Het is een succes dat is ontgrendeld door ontwikkelaars of testers op Xbox en dat sommige mensen heeft verrast die snel informatie op Reddit doorgaven. Bovendien is het succes in kwestie Echte prestaties bekijken. Twee Xbox-spelers hebben zelfs de prestatie ‘No Mercy’ ontgrendeld, waarbij je een ongewapende tegenstander voor 20G moet doden.

Het succes werd op 2 mei ontgrendeld door twee spelers en lijkt verband te houden met de PvP-modus, tot grote vreugde van fans van de originele game uit 1997. Ter herinnering: deze titel is een referentie en een column van first-person shooters zoals we die nu kennen maar het is ook een van de beste aanpassingen aan videogames die tot nu toe zijn uitgebracht.

Terwijl de Xbox en Bethesda Games Show: conferentiedatum, games en voorspellingen! Snelle aanpak Met de vele redacteuren die bij deze gelegenheid aanwezig zijn, zal het nodig zijn om een ​​paar dagen te wachten voordat we specifiek nieuws krijgen met betrekking tot de overdracht van GoldenEye 007 op onze bestaande platforms.

READ  Het ruimtevaartuig Curiosity ontdekt een intrigerende kleine stenen boog op het oppervlak van Mars