Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gezondheidsvergunning verplicht in drie winkelcentra in de Pyrenees Orientales vanaf woensdag 11 augustus

zal nodig zijn Gezondheidskaart om de drie grootste winkelcentra te betreden Door Pyrénées Orientalis. Het besluit van de gouverneur van het departement, zondag, om de Covid-19-epidemie te bestrijden. meting Het gaat in op woensdag 11 augustus. Een week geleden , De Constitutionele Raad keurde deze verlenging goed De keuze wordt overgelaten aan het oordeel van de conservatieven als”ernstige vervuilingsrisico’s Op afdelingsniveau rechtvaardigt dit.

Drie winkelcentra delen

Vanaf woensdag is de sanitaire gang verplicht voor winkelen in winkelcentra in Carrefour Claira Salanca, Leclerc Polygone Perpignan Nord en Auchan Porte d’Espagne Perpignan Sud. “De gezondheidssituatie in de Pyrénées-Orientales is erg moeilijk, met een besmettingsgraad van meer dan 500 positieve gevallen van COVID-19 per 100.000 inwoners”, Hij legt de provincie zondag uit om de beslissing te rechtvaardigen.

Deze actie heeft geen betrekking op Leclerc Sud, Carrefour Chateau-Roussillon en het winkelcentrum Carré d’or in Perpignan.

Aan de andere kant specificeert het conservatisme dat _ “” _tolerantieperiode Een week wordt geaccepteerd voor alle instellingen die nieuw betrokken zijn bij de uitbreiding van de Perimeter of Health Card.”

READ  Hackers hebben al de helft van de 600 miljoen dollar teruggegeven.