Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ontdek wat de QR-code onthult aan de mensen die hem scannen

Meer dan ooit is de gezondheidsverklaring controversieel. We hebben het nodig om het begin van een normaal leven te vinden. Wat weten we na onderzoek?

Health Pass, we weten (bijna) alles over jou!

Anderhalf jaar lang gooit het coronavirus al onze monumenten in de prullenbak. In feite, als iemand wordt gedwongen tot opsluiting, met inachtneming van de avondklok, en nu voor een vaccinatie, ontwikkelen de dingen zich met de snelheid van het licht. Wie had een paar maanden geleden gedacht dat we een gezondheidsvergunning nodig zouden hebben om op vakantie te gaan of plezier te hebben in het restaurant en de bioscoop? Met het masker en de barrièrebewegingen vinden sommigen dat er één keer aan denken te veel is. Deze collectieve strategie zal echter worden geïmplementeerd om: Delta variabele spreiding verminderen Om contacten radicaal te verminderen. Aan het begin van het schooljaar vrezen veel specialisten opnieuw de verzadiging van ziekenhuizen.

De kunst van het onderscheiden van dingen

sinds haar oprichting, bezwaar Ik wil u eraan herinneren dat de app Alles is antivirus Het is door bijna 30 miljoen mensen gedownload. Dankzij deze laatste konden we tijdens het boeken de certificaten direct invullen. Zo werd de aard van zijn bewegingen tijdens de avondklok bepaald. Kinderopvang, winkelen en dagelijks sporten, het waren allemaal goede redenen om een ​​frisse neus te halen. Bovendien kunnen we, eenmaal gevaccineerd met een of twee doses, dit soort informatie opslaan. Wat betreft de gezondheidskaart, deze heeft een bijlage, zodat u niet overal een papieren exemplaar mee hoeft te nemen. De gebruiker heeft ook in realtime toegang tot statistieken over de situatie van de epidemie. Met andere woorden, we kennen het aantal gevallen per dag en in elke regio, waar ziekenhuizen verzadigd zijn, enz. Alles wordt gedaan om ons gerust te stellen.

Van hun kant zijn professionals ook eigenaar van hun apps. toevoeging Rekening Het helpt om ze te onderscheiden. Door uw QR-code erin te scannen, worden enkele gegevens weergegeven, zoals uw naam, voornaam en geboorte. Welke stappen heeft u genomen op het gebied van vaccinatie natuurlijk. Houd er rekening mee dat de informatie niet in het apparaat wordt opgeslagen omdat deze na vierentwintig uur verdwijnt. Van hun kant moeten restaurants en andere etablissementen die de wereld verwelkomen onvermijdelijk kennis nemen van de identiteit van degenen die onze gezondheidspasjes controleren. Als er controle is zoals gepland, zal die agent direct worden aangevallen als er een probleem is!

READ  Toulon. Station Matabio is geëvacueerd vanwege verschillende verdachte bagage en het verkeer is verstoord

De andere kant van de gezondheidspas

de Cnil (Nationaal Comité voor Informatietechnologie en Vrijheid) Zojuist is alarm geslagen. De organisatie vreest dat gewetenloze en kwaadwillende mensen zullen proberen de app te hacken Allemaal anti covid verve voor commerciële doeleinden. Ook door toegang te krijgen tot “Alle persoonlijke gegevens in de QR-codes op de bonnen, inclusief gezondheidsgegevens”Er is altijd een risico dat uw gezondheid in verkeerde handen terechtkomt. Om deze ziekte te voorkomen en te behandelen, wil ze ons daarom waarschuwen voor dit mogelijke fenomeen.

Gelukkig wil het directoraat-generaal Volksgezondheid levens kalmeren. In ieder geval probeert ze, ondanks de demonstraties, ons naar de rede te laten luisteren. Zelfs als sommige mensen een gezondheidsvergunning proberen te omzeilen door een nepvergunning te krijgen, heeft de TousAntiCovid Verif-app de oplossing. Deze functie wordt nog steeds bestudeerd en begint het publiek gerust te stellen. Dit legt deze expert uit voor onze collega’s van Agence France-Presse. “Het is mogelijk om het via de certificaat-ID in TousAntiCovid Verif op de zwarte lijst te zetten, zodat het bij het lezen wordt afgewezen”. Ik beloofde het zodra ik schreefbezwaar Om meer te weten te komen over de evolutie van deze kaart en de andere gevolgen die het zal hebben op ons dagelijks leven, houden we je op de hoogte.

READ  Cryptocurrency Strike, twee nieuwe banken verbieden Binance

En nu?

Objeko wenst jullie in ieder geval veel moed en een fijne zomer voor jullie allemaal! Als je het geluk hebt om te gaan, laat ons dan weten hoe het elders gaat. Maar probeer vooral het meeste uit je vakantie te halen… We weten nu al dat het begin van het schooljaar waarschijnlijk weer verstoord wordt!