Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gewichtsverlies: wat zijn de 6 voedingsmiddelen die je moet eten om love handles te verliezen?

Gewichtsverlies: wat zijn de 6 voedingsmiddelen die je moet eten om love handles te verliezen?

Om uw silhouet te verbeteren, is lichaamsbeweging niet de enige oplossing. U moet ook uw dieet volgen. Als sommige ingrediënten verboden zijn, raden voedingsdeskundigen andere aan.

Om jezelf alle kans te geven om love handles te vermijden, is hier een overzicht van je zes favoriete etenswaren.

rode vruchten

Rood fruit, vooral frambozen, frambozen, bramen en zwarte bessen, zijn goede bondgenoten. En niet voor niets zijn ze de kampioenen van antioxidanten, dit zijn moleculen die de verbranding van buikvet bevorderen.

Bovendien helpen antioxidanten onze afweer tegen vrije radicalen te versterken, die veroudering versnellen en waardevol zijn vanwege hun eigenschappen tegen kanker.

appel

In de fruitafdeling kunnen we ook appels noemen. Deze vrucht is rijk aan pectine, een stof die helpt om vet beter te verbranden. Meer specifiek vormt het een kleverige gel die de suikers en vetten vasthoudt die tijdens de maaltijden worden opgenomen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat dit molecuul een eetlustremmend effect heeft. Merk op dat aubergine ook veel pectine bevat.

eieren

U kunt ook wedden op eieren (bij voorkeur gekookt). Het is echt een natuurlijke vetverbrander. Naast twee krachtige antioxidanten – luteïne en zeaxanthine – zit dit voedsel boordevol eiwitten.

Het leidt dus tot thermogenese, het metabolische proces dat het lichaam aanmoedigt om warmte te produceren en meer calorieën te verbranden.

kurkuma

Aarzel niet om de smaak van uw gerechten te versterken met kurkuma om deze kleine korrels ter hoogte van de buikriem te verwijderen.

Deze specerij, ook wel bekend als Indiase saffraan, bevat curcumine, het belangrijkste pigment dat kurkuma zijn naam geeft. Het is een actief ingrediënt dat helpt bij het verminderen van de ophoping van vet in het buikvetweefsel.

READ  Amber onthult een nieuw type hagedis

Alle ontbijtgranen

Een ander basisvoedsel: volle granen, zoals haver, rogge, gerst, spelt of zelfs quinoa. Ze bevatten meer vezels en eiwitten dan de zogenaamde geraffineerde granen en verminderen de ophoping van vet in het lichaam. Stady Gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition toonde aan dat volle granen gewichtsverlies bevorderen.

Groene thee

Groene thee bevat cafeïne en catechinen, die de warmteproductie in het lichaam kunnen stimuleren en de stofwisseling kunnen versnellen, waardoor meer calorieën worden verbrand.

Bovendien kan groene thee helpen oxidatieve stress en ontstekingen te verminderen, factoren die kunnen bijdragen aan gewichtstoename en de vorming van love handles.