Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gevoelig voor de zwaartekracht, moet deze Amerikaan 23 uur per dag in bed doorbrengen

Gezondheid – ernstige hoofdpijn, duizeligheid, koud zweet, extreme vermoeidheid, flauwvallen, gezichtsverlamming … Al deze symptomen zijn symptomen van orthostatische tachycardie (STOP). Zoals je kunt zien in de video boven het artikel, Lindsey Johnson, een 28-jarige Amerikaan, leeft met deze chronische ziekte. Voor haar is het bijna onmogelijk opblijven Meer dan tien minuten zonder het bewustzijn te verliezen. Dit is wat je overweegt zwaartekracht gevoeligheid “.

Lindsey Johnson komt uit Maine in het westen Verenigde staat. Na de middelbare school vervulde ze haar droom om bij de marine te gaan. Maar in oktober 2015 begonnen buik- en rugpijn te verschijnen, waardoor hij moest vertrekkenleger Drie jaar later. Dit is waar de medische fuga enkele jaren begint.

Aan de dokters legt ze tientallen flauwvallen per dag uit en het feit dat ze niet meer kan winkelen of… neemt een douche zonder te zitten. Ze vertellen hem dat het misschien te wijten is aan:zich zorgen maken En de spanning veroorzaakt door het leger. ” Ik heb zoveel overgegeven dat mijn hart erg moe begint te worden, dus ik bevind me vaak in het ziekenhuis onder hartbewakingweet je nog Zijn Instagram-account. Toen legde de cardioloog eindelijk de vinger op wat ik had. Diagnose: Lindsey stopte.

Stop niet met leven

Hoewel ze nu bètablokkers gebruikt, medicijnen die veel worden gebruikt om bepaalde hart- en vaatziekten te behandelen, waardoor ze drie keer per dag flauwvalt en misselijkheid heeft verminderd, is de jonge vrouw nog steeds niet in staat onafhankelijk te zijn en is ze sterk afhankelijk van haar man James. ” Als ik een maaltijd voor James en mij zou koken, zou ik de komende drie dagen in bed blijven en niets kunnen doen. “, bevestig dat sociale netwerken.

READ  Frans merk Cézanne biedt excuses aan na controversiële fotoshoot in Mexico

Lindsay heeft geleerd de ziekte te accepteren en hoopt van het appartement waar het paar woont te verhuizen naar een huis waar ze meer tijd buitenshuis kan doorbrengen. Voor haar is er geen sprake van dat het syndroom haar leven overneemt. Om deze reden vervolgt ze haar studie op het gebied van muziek en zet ze haar grootste passie voort, artistieke make-up. ” Nu duurt het tussen de één en zes uur om mijn make-up te doenIdentificeert de ex-soldaat. Maar ik ben zo dankbaar dat ik dit nog kan doen. »

Zie ook op HuffPost : William lijdt aan de ziekte van Charcot en filmt zichzelf om ‘een spoor achter te laten’