Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gericht op de Trump-organisatie met een strafrechtelijk onderzoek

Gericht op de Trump-organisatie met een strafrechtelijk onderzoek

De Trump-organisatie is omgeven door gerechtigheid. De New York State Attorney maakte dinsdag bekend dat de groep, die tot de familie van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump behoort, het doelwit is van een strafrechtelijk onderzoek.

“We hebben de Trump-organisatie laten weten dat ons onderzoek naar deze organisatie niet langer alleen civiel van aard is.Fabian Levy, woordvoerder van het New York State Attorney’s Office, Letitia James. We onderzoeken nu actief de Trump-organisatie in strafzaken, samen met de procureur-generaal in Manhattan. “

Het artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook De “Trump Organization” is een tijdbom

De Trump-organisatie bestaat uit honderden bedrijven die banden hebben met Donald Trump of zijn familieleden, waaronder hotels, vastgoedbedrijven en golfbanen.

Geheim onderzoek

Procureur-generaal Cyrus Vance, een democraat in Manhattan, startte in 2018 een onderzoek dat aanvankelijk gericht was op betalingen die vóór de presidentsverkiezingen van 2016 waren gedaan aan twee vermeende minnaressen van de Republikeinse miljardair, en is nu uitgebreid met beschuldigingen van belastingontduiking en belastingontduiking .

Dit onderzoek wordt in het geheim uitgevoerd voor een grand jury. Advocaat Vance ontving de afgelopen acht jaar belastingaangiften van Donald Trump en in februari van de Trump-organisatie na een lange juridische strijd.

Lees ook Trump Organization, een nevel die in twintig landen voorkomt

Donald Trump, die in januari het Witte Huis verliet, ontkent wangedrag en roept op tot een onderzoek “De voortzetting van de grootste politieke jacht in de geschiedenis van ons land.”.

De wereld met Agence France-Presse