Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Genezing in Lyon met Lacazette en Tolisso

Olympique Lyonnais (OL), dat een ambitieuze werving heeft gedaan, hervatte maandag de groepstraining in afwachting van de komst van internationale spelers die donderdag worden hervat. Na de medische en fysieke onderzoeken van dit weekend heeft de training onder leiding van Peter Boss maandagochtend haar eerste sessie verreden, waaraan het terugkerende duo “Gons”, spits Alexandre Lacazette en middenvelder Corentin Tolisso deelnamen. De 31-jarige Lacazette keerde terug van Arsenal, waar hij in 2017 voor 53 miljoen euro werd overgeplaatst. De 27-jarige Tolisso, wiens terugkeer vrijdag officieel werd aangekondigd, vertrok hetzelfde jaar voor 41,5 miljoen euro naar Bayern München. Beide spelers hebben het einde van hun contract bereikt.

OL speelt hun eerste vriendschappelijke wedstrijd op zaterdag in Bourg-en-Bresse tegen het lokale team, dat speelt voor de National, en neemt het vervolgens op tegen Dynamo Kiev op 12 juli in Bourgoin-Jallieu (Isère), alvorens te vertrekken naar een trainingskamp in Nederland . Bas country coach Peter Boss. Op 16 juli speelt OL tegen Anderlecht, in Brussel, en dan op 23 juli tegen Willem II, die degradeerde naar de Nederlandse tweede klasse. Hij treft hem in de laatste voorbereidingswedstrijd op 30 juli tegen Inter Milan, vice-kampioen van Italië, in Cesena (Italië). Vooral kijkend naar de linksback, wil OL, de achtste vorig seizoen, ook hun selectie verkleinen. Vooral verdedigers Leo Dubois en Jerome Boateng maken zich zorgen.

READ  Paris Saint-Germain volgt Raphael Liao