Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Genevieve de Fontaine neemt het op tegen Sylvie Teller die ‘veel meer geld verdiende dan zij’ en is blij dat ze ‘ontslagen’ is

Dit is het jaar van alle veranderingen voor de Miss France-verkiezing. Sinds Alexia Laroche-Joubert aan het roer van het bedrijf kwam, heeft ze besloten een aantal criteria te versoepelen. Zo stelt voor het eerst in de geschiedenis van de wedstrijd een transgenderkandidaat zich voor, zoals een jonge moeder en een getrouwde vrouw doen. maar dat is niet alles Sylvie Teller kan wijken.

Sterker nog, volgens informatie van Parijse Geplaatst op 10 mei, is de algemeen directeur van de competitie momenteel in gesprek om te handelen “soepele uitgangDat zou een grote beslissing zijn voor de mooie blonde koningin die in 2002 werd gekozen en die in 2007 de rol van Genevieve de Fontaine overnam. Momenteel heeft Sylvie Teller zich niet uitgesproken over het onderwerp en is ze Miss Diane Lear blijven vergezellen op haar reizen. Ze draagt ​​de hoed, haar vertrek zal meer dan zeker zijn.”Het is geen gerucht meer: ​​Alexia Laroche-Joubert heeft het al weggevaagd! Ik heb net de bevestiging gekregen‘, aangekondigd tijdens een interview met Frankrijk zondag.

Ik zal niet om haar huilen

Genevieve de Fontaine gaf vervolgens toe dat ze helemaal niet sympathiseert met haar vervanger, die ze nog steeds kwalijk neemt. “Ik begrijp nog steeds niet wat je me de afgelopen jaren hebt aangedaan, Dus ik zal niet om haar huilen“Ik heb het achtergelaten met de openhartigheid die we kennen. De voormalige Misses-baas beweert dat Sylvie Teller genoeg heeft verdiend om gemakkelijk te herstellen van haar uitzetting.”Vooral sindsdien Geen financiële klacht indienen. Je hebt veel meer geld verdiend dan ik! Dus hem ontslaan maakt me niet warm of koud‘, geeft ze toe, ze wordt tachtig. Het is dus geen verrassing dat ze erop vertrouwt dat ze absoluut geen behoefte heeft om opnieuw contact te maken met haar jongste.natuurlijk niet ! Dit is uitgesloten. Zoals ik al zei, ik heb het nog steeds niet begrepen. Vooral toen ze alle voormalige vermiste personen uitnodigde om dit zogenaamde honderdjarig bestaan ​​te komen vieren, als de eerste verkiezingen dateren uit 1927. Er zijn dus nog geen 100 jaar verstreken!‘, weet je nog.

READ  In Londen werd een gigantisch concert en een spervuur ​​van sterren gehouden om de 70e verjaardag van het bewind van Elizabeth II te vieren

Aan de andere kant verzachtte Genevieve de Fontaine bij het noemen van Mogelijk alternatief voor Sylvie Teller. Zelfstandig naamwoord Cindy Fabri Hij werd in 2005 gekroond en daarmee van zijn generatie. “ik was zo verrastomdat ze een van Miss France voor mij zouden kiezen!Ze verheugde zich en legde uit dat haar voormalige stiefzoon de informatie nog niet had bevestigd. Deze keuze is echter al geverifieerd door Genevieve!Ik denk dat het goed zal doen. Ik hou echt van Cindy! En als het voorgoed is, zal ik ervan houden‘, concludeerde ze.