Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gemballa brengt leven in de Porsche 959 “Paris Dakar”

Noem haar “Marsien”. Dit is de naam van deze unieke creatie van Gampala, de norse Duitse automaker achter modellen als de Mirage GT en de sterk gemodificeerde Porsche Carrera GT. Gemballa behandelt altijd het beste in PorscheEn sinds enkele maanden pelt het bedrijf langzaam de komst van een “perched high” -model af ter ere van de 959th Raid.

Dus hier is Marsien (ja, hij is Frans). Gemballa gebruikte het snelste Porsche-model van vandaag, de 992 Turbo S. Mass ging naar de Ruf en keerde terug met 830 pk en 930 Nm koppel, allemaal ademend door de volledige Akrabovich-lijn.

De Marsien wordt geleverd met terreinbanden en heeft tal van aanpassingen: KW-specifieke ophangingen (met versterkte Porsche Cayenne-onderdelen), die de juiste 25 cm van de grond geven. Het interieur is versierd met het Alcantara-logo met Gemballa-logo’s. Het hele lichaam is gemaakt van koolstof, wat zichtbaar kan zijn naar keuze van de klant. Dankzij een relatief gecontroleerd gewicht kan deze Marsien in 2,6 seconden de 100 km/u doorkruisen.

Er worden slechts 40 exemplaren geproduceerd tegen de eenheidsprijs van 495.000 euro … naast de aankoop van de Turbo S. Ondanks de eliteprijs heeft de helft van de productie al een koper gevonden.

READ  16 en 24 GB GDDR6X en drie FE .-ventilatoren