Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gekke weddenschap op Lionel Messi

Gekke weddenschap op Lionel Messi

Lionel Messi vergat PSG al snel. Deze zomer is La Pulga geland in de Verenigde Staten, met name gevolgd door Sergio Busquets, en heeft daar een verbluffend debuut gemaakt. Met 8 goals op de klok, waaronder de laatste in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen Charlotte in de halve finale van de League Cup (4-0), is de Argentijn al de vierde topscorer in de historie van Intermiami. Genoeg om de fan, die dankzij een sportweddenschap veel geld kan verdienen, een glimlach te bezorgen.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Onder het pseudoniem ‘Bradm1nBets’ zette deze fan aan het begin van het seizoen £50 in op MLS-topscorer Lionel Messi. Op dat moment waren de kansen 40/1. Hij staat nu op 5/1, dankzij de XXL-uitvoering van het Argentijnse genie. Maar de gokker kan groots raken, want hij zet ook in op het feit dat Inter Miami de League Cup gaat winnen. Het is een goed begin, want het team van Messi bereikte de halve finale en zal het opnemen tegen Philadelphia Union. De gokker kan zijn geld daadwerkelijk opnemen en hij wint £ 605, of ongeveer € 700, na een paar weken competitie en zonder dat de voormalige speler van Barcelona de minste competitiewedstrijd heeft gespeeld.

kroeg. de
updaten

READ  123-90, Dallas gaat naar de slotconferentie