Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geboren tussen 1980 en 2000?  Kan 'de rijkste generatie in de geschiedenis' worden

Geboren tussen 1980 en 2000? Kan 'de rijkste generatie in de geschiedenis' worden

Volgens Knight Frank alleen al in de Verenigde Staten zou er ongeveer 90.000 miljard dollar tussen de generaties moeten circuleren.
Valley/Stock.adobe.com

In de Verenigde Staten wordt verwacht dat vastgoedactiva ter waarde van 90.000 miljard dollar binnenkort in de zakken van investeerders zullen vallen. MillennialsVolgens het laatste vermogensrapport van Knight Frank.

Ze kunnen uiteindelijk de ‘gouden generatie’ worden. De 2024-editie van het Knight Frank Wealth Report is nog niet volledig vrijgegeven, en de Angelsaksische en Amerikaanse pers citeren al veelvuldig de schokkende zin die het samenvat: Millennials of Generatie Y, staat op het punt te worden “De rijkste generatie in de geschiedenis”. Het internationale makelaarskantoor heeft zowaar een uittreksel uit zijn jaarbulletin onthuld In een notitie.

“De komende tien jaar zal er een enorme overdracht van rijkdom en bezittingen plaatsvinden, aangezien de stille generatie (jaren twintig tot veertig) en babyboomers (jaren veertig tot zestig) het stokje doorgeven aan de millennials (jaren tachtig tot negentig).”, leggen Knight Frank-experts meteen uit. Alleen al in de Verenigde Staten moet ongeveer 90.000 miljard dollar tussen de generaties circuleren. “Van rijke millennials de rijkste generatie in de geschiedenis maken”.

Een onverwachte winst die de economische vooruitzichten zou doen wankelen. “Het verschil in opvattingen tussen jongere en oudere generaties zal leiden tot een fundamentele herevaluatie van marketingstrategieën voor iedereen die producten of diensten wil verkopen aan deze nieuwe welvarende groep.”, analyseert het rapport. Vooral dat “Deze verschuiving vindt plaats tegen de achtergrond van seismische verschuivingen in de manier waarop activa worden gebruikt.”. Het favoriete investeringsterrein van Generatie Y is wellicht de energietransitie. Als bewijs hiervan presenteert Knight Frank zijn opiniepeiling, die er vier vond Millennials Alle vijf zullen proberen hun CO2-verbruik te verminderen.

READ  Verenigde Staten: UAW wijst voorstellen van autofabrikanten af ​​- 09/09/2023 om 11:38

Als het hele rapport op 6 maart zou zijn verschenen, zou het onthulde fragment niet nalaten reacties uit te lokken. “Deel uitmaken van de rijkste 1% van de Amerikanen wordt steeds moeilijker.”aan het kijken Bloomberg. Amerikaanse zender CNBC Ze benadrukt de economische moeilijkheden waarmee hij wordt geconfronteerd Millennialsniet in staat een huis te kopen of solide spaargeld op te bouwen, vanwege ‘stijgende huren, stijgende inflatie en studentenschulden’.

Van zijn kant zei hij: voogd Het is ironisch aan een beeld Millennialssoms “Ze worden omschreven als frivole geldschieters die hun inkomen verspillen aan dure cafés.”waarbij ik terloops vermeld dat ze altijd gekleed zijn 'Economische littekens' Van de financiële crisis van 2008 en zij “Ze hebben moeite om de levensstandaard van oudere groepen bij te houden”. Voordat u verdergaat: “Hun toekomstige financiële macht zal waarschijnlijk een ongelijke loterij zijn, voornamelijk bepaald door de erfenis van voorgaande generaties.” Het enige dat overblijft is geboren te worden onder de juiste ster.

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >