Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Game of Thrones’-actrice Carys Van Houten gearresteerd in Extinction Rebellion

‘Game of Thrones’-actrice Carys Van Houten gearresteerd in Extinction Rebellion

De Nederlandse actrice, vooral bekend van haar rol in de serie ‘Game of Thrones’, is volgens lokale media zaterdag gearresteerd tijdens een klimaatactie georganiseerd door Extinction Rebellion in Nederland.

Bij alle activiteiten van Extinction Rebellion in Nederland dit jaar was de sociaal-milieubeweging dit keer een sterke bondgenoot. Actrice Karis van Houten, 46, maakte deel uit van een groep activisten die het Utrechtsepan-gedeelte van de A12 in het centrum van Den Haag blokkeerde tegen Nederlandse subsidies voor fossiele brandstoffen.

De politie, die waterkanonnen gebruikte om de demonstranten uiteen te drijven, maakte ’s middags op Twitter bekend dat ze waren opgepakt, onder wie de Nederlandse actrice die Melisandre speelde in de serie. Bekend over de hele wereld. Game of Thrones

Carys van Houten postte op haar Instagram-account dat ze ter plaatse was. “weggenomen” Een van de bussen die is ingehuurd om de gearresteerden te evacueren, meldt het ANP.

In een video die ze op sociale media plaatste, is de actrice te zien terwijl ze een blouse met rode bloemen draagt ​​en doorweekt wordt van waterkanonnen. Het was de zevende operatie van de stervende rebellenbeweging in de afgelopen maanden in dit deel van Den Haag. Veel bekende Nederlanders namen deel aan deze activiteiten.

READ  Verbod op nachtvluchten en privéjets in Nederland, "een tragedie voor vakantiegangers"?