Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Game Marion (thuisscènes) afwezig op de prime: trieste reden onthuld

Game Marion (thuisscènes) afwezig op de prime: trieste reden onthuld – BestImage, Philip Baldini

De actrice Home Scenes (M6) deed helaas niet mee aan de prijsuitreiking op dinsdag 17 januari 2023. Marion Game kon voor de gelegenheid al niet naar Corsica en onze collega’s van “Télé Loisirs” hebben uitgelegd waarom.

Er zal zijn Scènes uit gezinnen Deze dinsdag 17 januari 2023 in de lucht op M6. Channel Six zendt een ongekende bonus uit genaamd verdikt. Een programma gefilmd op het eiland van schoonheid tot grote vreugde van de acteurs. Maar je verliest een van de personages: Huguette. Marion maakt geen deel uit van dit grote avontuur en we weten waarom.

Sinds 2009 de reïncarnatie van Marion Huggett. Een wilskrachtige vrouw die constant ruzie maakt met haar man, Raymond (gespeeld door Gerard Hernandez). Ondanks alles houden ze van elkaar en hebben ze al die jaren M6-kijkers versteld doen staan Scènes uit gezinnen. Dus het nieuws moet triester zijn dan één. De 84-jarige actrice deed niet mee aan de buitengewone bonus Het is Corsica. “Marion Game was moe tijdens het maken van het mastershot op Corsica in soms moeilijke omstandigheden. In overleg met haar en haar familie werd besloten om in Parijs te blijven om uit te rusten. Kijkers zullen haar dus niet zien in deze bonusshow, maar ze zullen Raymond en Hoggett wel elke avond zien in het dagblad Sights of the Houses.”legde M6 uit, die contact met hem opnam Entertainment-tv.

Gerard Hernandez zal nog steeds aanwezig zijn en Huguette wordt niet overgeslagen omdat het deel uitmaakt van het complot van het paar. In het persbericht van de show staat dat Huguette Raymond heeft verlaten om zich bij …

READ  Maak kennis met het wonderkind pop

Lees verder

Lees ook

Zweedse Sofia: blote schouders en originele knot, de prinses is bijzonder elegant met het gezin
George Clooney doet een prachtige schenking aan een klein Frans dorp
The Voice 2023: wereldpremière, nieuwe gevechten… allemaal nieuwe functies voor seizoen 12