Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het supermodel uit de jaren 90 is sexyer dan ooit in een schede, off-the-shoulder jurk op de Saint Laurent-show!

Het supermodel uit de jaren 90 is sexyer dan ooit in een schede, off-the-shoulder jurk op de Saint Laurent-show!

Dinsdag 17 januari was de eerste dag van de prêt-à-porter modeweekshows voor heren in Parijs, en om deze modeweek in stijl te beginnen, verzamelde de Saint Laurent-show een groep beroemdheden om de herfst-winter 2023-2024 te onthullen. verzameling. Hoewel er op dit hoogtepunt van Paris Fashion Week veel internationale sterren aanwezig zijn (Virginie Evira, Charlotte Gainsbourg, Jenna Ortega, oa) stonden er ook regelmatig modellen op de catwalk, dit keer op de eerste rij. Het is voor de Shalom Harlow. Sterker nog, in de jaren ’90 veroorzaakte het supermodel uit de jaren ’90 een sensatie op de eerste rij van de show in een prachtige jurk met capuchon van Anthony Vaccarello, artistiek directeur van Saint Laurent.

Shalom Harlow: goddelijk in een uitgesneden jurk van Saint Laurent op de Parijse modeshow

Aangekomen in Parijs om de herenshow herfst-winter 2023-2024 van Saint Laurent te ontdekken, Shalom Harlow uit alle registers getrokken Zwarte jurk met capuchon (Jurk van het jaar) Met uitsnijdingen op de buik gesigneerd Saint Laurent, toonde het 49-jarige supermodel haar droomfiguur en concrete spieren op de meest elegante manier mogelijk. Gebeeldhouwd in deze creatie van Anthony Vaccarello, vergezeld van een zwarte cape van imitatiebont, heeft de prachtige brunette met kattenogen de vorm van het supermodel dat ze is.

Shalom Harlow: Het supermodel uit de jaren 90 is nog steeds trendy op 49-jarige leeftijd

zeer conservatief in het dagelijks leven, Shalom Harlow Ze staat zichzelf een paar optredens in de media toe, altijd geplaatst onder het prisma van de mode. Haar terugkeer naar het modellenwerk kwam in 2019, na een 20-jarige modellencarrière, toen de prachtige 49-jarige brunette in Versace liep, naast Bella Hadid en Emily Ratajkowski.

READ  Manon, 13, heeft de winnaar al gekozen via luidspreker