Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Game Marion (thuisscènes) afwezig op de prime: trieste reden onthuld

Er zal zijn Scènes uit gezinnen Deze dinsdag 17 januari 2023 in de lucht op M6. Channel Six zendt een ongekende bonus uit genaamd verdikt. Een programma gefilmd op het eiland van schoonheid tot grote vreugde van de acteurs. Maar je verliest een van de personages: Huguette. Marion maakt geen deel uit van dit grote avontuur en we weten waarom.

Sinds 2009 de reïncarnatie van Marion Huggett. Een wilskrachtige vrouw die constant ruzie maakt met haar man, Raymond (gespeeld door Gerard Hernandez). Ondanks alles houden ze van elkaar en hebben ze al die jaren M6-kijkers versteld doen staan Scènes uit gezinnen. Dus het nieuws moet triester zijn dan één. De 84-jarige actrice deed niet mee aan de buitengewone bonus Het is Corsica. “Marion Game was moe tijdens het maken van het mastershot op Corsica in soms moeilijke omstandigheden. In overleg met haar en haar familie werd besloten om in Parijs te blijven om uit te rusten. Kijkers zullen haar dus niet zien in deze bonusshow, maar ze zullen Raymond en Hoggett wel elke avond zien in het dagblad Sights of the Houses.”legde M6 uit, die contact met hem opnam Entertainment-tv.

Gerard Hernandez zal nog steeds aanwezig zijn en Huguette wordt niet overgeslagen omdat het deel uitmaakt van het complot van het paar. In het persbericht van de show staat dat Huggett Raymond verliet om zich bij haar jeugdliefde op het Isle of Beauty te voegen. Ze zou zijn vertrokken met haar biokaart, dus Raymond had geen andere keuze dan hem te gaan ophalen! En tijdens zijn reis ontmoet hij een kleurrijk personage.

Liliane (Valerie Carsenty), Jose (Frédéric Borali), Emma (Anne-Elizabeth Plateau), Fabian (David Mora), Camille (Amelie Etas), Philippe (Gregoire Bonnet), Leslie (Claire Chaust) en Leo (Vinnie Dargaud) Eindelijk , het wordt Louise (Claudia Mongumu) ) en Jalil (Ryad Baxx) zijn ook aanwezig om geweldige avonturen op Corsica te beleven voordat ze terugkeren naar hun knusse nest.

En vanaf 23 januari gaan Fanny Cottenson en Didier Pinoro mee in het avontuur Scènes uit gezinnen In de schoenen van Christine en Gilbert.

READ  Publiek 20.00 uur: Anne-Claire Coudray brede leider op TF1 - Cyril Hanouna passeert bij C8 voor Quotidien op TMC - "Plus belle la vie" Frankrijk 3 laag op 2,2 miljoen