Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Philippe Lacho en Elodie Fontaine: “huwelijksaanzoek” en een tedere blik, een triomfantelijke terugkeer naar de Alpes d’Huez!

Philippe Lacho en Elodie Fontaine: “huwelijksaanzoek” en een tedere blik, een triomfantelijke terugkeer naar de Alpes d’Huez!

Het is tijd om hardop te lachen bovenop de bergen! De 26e editie van het Alpe d’Huez International Comedy Film Festival opende op 16 januari 2023 met veel tamtam haar deuren tijdens een uitzonderlijk gala. Karen Viard, voorzitter van deze editie, is gekomen om de leden van haar jury, door haarzelf gekozen, Berangier Crieff, Stéphane Foenquinos, Antoine Bertrand en Camille Chamoux … maar ook de eerste film die op het scherm van de Grote Zaal van het paleis.

Een triomfantelijke terugkeer naar Alpe d’Huez voor La Bande à Fifi. Philip Lachodie aan het dagdromen is sinds hij op het festival te zien was, heeft er al mee ingestemd om in een preview zijn nieuwe gekke project te onthullen, het langverwachte vervolg erop. Alibi. com. “Ik ben erg blij om hier te zijnUitleg op het bord. Heel erg bedankt voor het komen kijken naar onze nieuwste films. Hier begon het allemaal voor ons, ons avontuur, met… Babysit die we introduceerden toen niemand het zag. We hebben het laten zien en we vertrokken met twee prijzen, waardoor we andere films konden maken en er vanavond bij konden zijn. “

Ik sta onder stress omdat ze de film niet hebben gezien!

Velen van hen woonden natuurlijk deze buitengewone show vanAlibi.com 2, vooral de geweldige actrices en acteurs die deel uitmaken van de cast van het ensemble. Rym Khreissi, Julien Aruti, Tarek Boudali, Jad Elmaleh, Gérard Jugnot, Arielle Dombasle, Didier Bourdon… Ze namen allemaal deel aan het avontuur en ontdekten het resultaat op 16 januari 2023 tegelijk met het publiek. “Ik sta onder stress omdat ze de film niet hebben gezienaldus Philip Lacho. En ik zit naast ze, ik ben zo bang!

READ  WWE NXT TakeOver 36 RESULTATEN

Tijdens de fotoshoots voorafgaand aan de show ontmoette Philippe Lacho Christophe Bogrand, Anne Marivin, Chantal Ladsous, Mikael Gregorio en anderen. Vaak stond hij met zijn metgezel, Elodie Fontane, op één knie op de grond. Dit sluit immers aan bij het thema van de speelfilm. In dit vervolg besluit Greg zijn bureau te sluiten zodat hij zich kan verenigen met Flo… maar hij besluit nog een laatste plan te bedenken zodat hij haar niet hoeft voor te stellen aan zijn onhandige echte ouders, elk op zijn eigen manier. Alibi.com 2, die werd gekozen als openingsfilm, is dit jaar niet in competitie op Alpe d’Huez. De film zal op 8 februari 2023 in de bioscopen te zien zijn.