Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Game Boy-spellen zullen (zeer) binnenkort de online-catalogus van Nintendo Switch uitbreiden – Nieuws

Na aanvankelijk NES-games toe te voegen in september 2018 en vervolgens aan te vullen met Super Nintendo-games in september 2019, is het duidelijk dat Nintendo Switch Online op weg is om zijn derde kaars uit te blazen door Game Boy en Game Boy Color toe te voegen aan de lijst met beschikbare platforms. In emulatie op Switch.

Het zal dus in september 2021 zijn dat de catalogus zal worden uitgebreid met nieuwe titels, wat de geruchten bevestigt over Januari 2019 Datamin Wat de aanwezigheid van vier verschillende emulators in de Switch veroorzaakte: als de eerste twee betrekking hebben op de NES en SNES, gaan de podcaster “Nate the Hate” en zijn eigenaar “MVG” ervan uit dat de derde zal worden gebruikt om de game Boy en de spel Color Boy.

Zelfs als je moet leren oppassen voor geruchten, kunnen enigszins identieke bronnen hier hoop geven dat ze waar zijn. We hoeven in ieder geval niet lang te wachten voordat we tot op de bodem uit zijn, wetende om welke adressen het gaat. Voor de rest lijkt het erop dat een bestandInsider D Nintendo Live Iets minder optimistisch over de Game Boy Advance-catalogus, aangezien veel uitgevers (waaronder Nintendo) eerder geneigd zijn om aan te bieden Remake van eenvoudig vervoer.

READ  OPPO Zoek de X3 Lite 5G-behuizing