Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fysiotherapeuten uit New York onthullen wat je nooit naar de club mag dragen

Fysiotherapeuten uit New York onthullen wat je nooit naar de club mag dragen

De uitblinkers lieten zich bij de ingangen van verschillende hippe New Yorkse nachtclubs zien aan het magazine nylon Wat zijn de dingen waar hun huisdieren last van hebben en die vermeden moeten worden als u binnen wilt komen.

Naar een nachtclub gaan kan leuk zijn… als je naar binnen kunt. Het is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Je moet vaak een fysiotherapietraject doorlopen: zie er geweldig uit, zonder te overdrijven, wees elegant, maar niet benauwd. De praktijk wordt complexer als we geografische grenzen overschrijden. Het is niet altijd gemakkelijk om te weten wat er buiten gebeurt, noch wat de definitie ervan is verbazingwekkend In de lokale taal. Op TikTok vermaken feestgangers van over de hele wereld zich bijvoorbeeld Ze filmt zichzelf terwijl ze zich aankleedt om naar Berghain te gaaneen populaire nachtclub in Berlijn, waardoor gebruikers kunnen wedden op hun potentiële deelname.

Sommige nachtclubs zijn zelfs beruchter vanwege de moeilijkheid om binnen te komen dan om de sfeer binnenin, waardoor uitsmijters strenge en compromisloze leraren worden, meesters over welke wending de avond zal nemen. Een simpele hoofdknik van links naar rechts, gevolgd door ‘Nee, sorry, vanavond niet’, wat een mislukking is. Dus wat moet je vermijden om te dragen om aan dit soort teleurstellingen in het hart van New York te ontsnappen? Journalist Tim LaTurner van het tijdschrift nylonstel de vraag Aan de uitsmijters van de grote New Yorkse nachtclubs: Silencio, Fait Faire, Paul’s Casablanca, Outer Heaven, Inferno. Hun antwoord is uiteindelijk vrij duidelijk.

Het eerste verbod: korte broeken. “Ik wil je knieën nooit zien”, zegt Frankie Caratini, de portier bij Fait Faire. ‘Tenzij het een Miu Miu- of Prada-short is,’ zei ze woedend Donte McGinn, de ontwerper en partner bij Outer Heaven die regelmatig de deur van de locatie bewaakt. Hoewel jurken over het algemeen een goed idee zijn voor vrouwen, maakt de eerste bewaker duidelijk dat niet zomaar elke jurk de toegang tot de club garandeert: “Je bent hier niet om een ​​dutje te doen, dus kom niet in je slaapjurkje. ” “. Dit betekent zomerjurken, licht en soepel, met ruches of franjes.

READ  Uit de studie bleek dat de scherpe tanden van de T-Rex bedekt waren door de lippen

Breng toegevoegde waarde

Hun stokpaardjes richten zich op schoenen. Iedereen is het erover eens dat ze teleurgesteld zijn over witte sneakers. “Het getuigt van een gebrek aan verbeeldingskracht en het vertelt me ​​meteen dat je het niet naar je zin hebt op de dansvloer”, legt de portier van Paul’s Casablanca uit. Frankie Caratini vult aan: “Wij geven de voorkeur aan Chelsea-laarzen, maar sneakers zijn toegestaan ​​bij Laissez Faire. Gewoon, alsjeblieft, geen witte Air Forces meer. Hetzelfde geldt voor de Golden Goose-sneakers, die ze al vaak hebben gezien, en voor de Loro Piana slippers, waar je misselijk van wordt, en op Crocs, tenzij het Balenciaga van Donté McGuire is. Het belangrijkste is eigenlijk om op te vallen “Er zijn te veel NPC’s (Niet-videogamekarakters, noot van de redactie)“Wat geen meerwaarde biedt”, legt Juna Roughly, de conciërge bij Silencio, uit. “Als je de basislook geeft die mogelijk is, krijg je de mogelijke basiservaring, namelijk lang in de rij staan ​​en aan de bar betalen.” Je bent gewaarschuwd.