Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

We hebben Star Wars Outlaw een uur gespeeld en het is echt een van de beste videogames uit de serie!

We hebben Star Wars Outlaw een uur gespeeld en het is echt een van de beste videogames uit de serie!

Spelnieuws We hebben Star Wars Outlaw een uur gespeeld en het is echt een van de beste videogames uit de serie!

delen:


Tijdens Summer Game Fest kregen we de kans om de volgende videogame van Massive Entertainment, Star Wars Outlaw, in handen te krijgen. Onze XSable-editor speelde de titel een uur lang, waarin hij de verschillende aspecten van de game waaruit dit nieuwe werk bestaat, kon ontdekken. Wij geven u enkele belangrijke punten die u in detail kunt vinden in het videovoorbeeld!

Outlaw is een liefdesbrief aan Star Wars

Star Wars Outlaw presenteert zichzelf als een titel die alle fans van de beroemde saga tevreden kan stellen, dankzij “uitzonderlijke” art direction en “verbluffende” beelden. Deze videogame is ontwikkeld door Massive Entertainment, de makers van The Division, en gebruikt dezelfde grafische engine om een ​​4K-ervaring te bieden die als indrukwekkend wordt omschreven! De ontwikkelaars, die grote Star Wars-fans zijn, hebben ervoor gezorgd om de sfeer van de originele trilogie na te bootsen door de vuile en antieke kant ervan te benadrukken, waardoor de onderdompeling in een goed gemaakte ‘old school’-show wordt versterkt.

De game zit vol eiereters voor fans van de filmische saga, met veel kleine details zoals Het blauwe lettertype dat wordt gebruikt voor ondertitels van buitenaardse dialogen in films en kenmerkende doodsovergangen. Spelers zullen bijvoorbeeld ook veel bekende buitenaardse rassen uit de tweede trilogie tegenkomen en dit alles zou van deze productie een echte liefdesbrief aan het Star Wars-universum moeten maken.


Effectief spelen!

De gameplay in Star Wars Outlaws is eenvoudig en efficiënt en biedt een meeslepende game-ervaring. Het verkenningssysteem doet denken aan dat van de Uncharted-serie, Met elementen zoals grijphaken, gele positioneringsoppervlakken, stealth-sequenties en speciaal zicht om vijanden en objecten te spotten. Het vechtsysteem is ook goed ontworpen, met een ‘schiet’-aspect met een blaster die erg heet kan worden, en een herlaadmechanisme dat een goede timing vereist voor krachtigere schoten.

READ  Gratis download nu tijdelijk beschikbaar op Steam!
We hebben Star Wars Outlaw een uur gespeeld en het is echt een van de beste videogames uit de serie!

Al deze mechanismen zijn zeer intuïtief op de console, waardoor spelers zich gemakkelijk en zonder zorgen in het universum kunnen onderdompelen. Voor meer informatie over de details van deze nieuwe videogame en wat wij ervan vinden, kun je onze previewvideo raadplegen.

Over Star Wars: Outlaws

Spelnieuws

In tegenstelling tot Starfield worden de planeten van Star Wars Outlaws één voor één ontwikkeld, zonder de noodzaak van procedurele generatie.

Spelnieuws

Star Wars Outlaws: wat is de plaats in de chronologie van de saga? Wij vertellen je alles!

Spelnieuws

Star Wars Outlaws: Is het echt een van de beste videogames in de saga? Deze gameplay-reeks is geweldig!

Spelnieuws

Star Wars: de eerste informatie over de nieuwe open wereld van Ubisoft, bereid je blasters voor!