Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De gekke aanbieding op Unlimited VPN gaat verder met een korting van -86%

De gekke aanbieding op Unlimited VPN gaat verder met een korting van -86%

Meer dan ooit is een VPN het hulpmiddel om onder alle omstandigheden te genieten van een echt veilig en vertrouwelijk internet. twijfel je daaraan? Dit is wat een VPN u kan bieden: een 100% gecodeerde en anonieme verbinding onder alle omstandigheden, zelfs op onbeveiligde openbare Wi-Fi-netwerken. In een tijd waarin we steeds meer verbonden zijn met persoonlijke gegevens, ook op mobiele apparaten, is het essentieel dat onze online activiteiten verborgen blijven. Surfshark is een VPN die een specifieke functie biedt: hiermee kun je een onbeperkt aantal apparaten verbinden met één abonnement op de dienst. Met een smartphone, een pc, een Mac of een tablet heeft u toegang tot meer dan 3.000 VPN-servers met betere protocollen zoals WireGuard, IKEv2 en OpenVPN, en functies zoals Alternative ID waarmee u informatie kunt genereren om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Profiteer momenteel van kortingen tot -86% op een 2-jarig Surfshark-abonnement en 3 maanden gratis abonnement.

Surfshark met een breed aanbod

Met het Surfshark Starter-aanbod profiteer je voor slechts € 2,19 per maand van alle basisfuncties van een VPN, met de mogelijkheid om ongewenste advertenties en cookie-pop-ups te blokkeren. Om je bescherming te verbeteren is de Surfshark One-aanbieding momenteel beschikbaar voor € 2,69 per maand gedurende twee jaar. Het omvat ook een waarschuwingsservice voor datalekken en identiteitsdiefstal, een privézoekmachine, realtime virusbescherming, spywareblokkering en webcambescherming. Ten slotte kunt u, om de belangrijkste berichtgeving over uw privéleven compleet te maken, profiteren van de mogelijkheid om uw donatie te overtreffen op sociale basissen en sites die mensen zoeken met het aanbod van Surfshark One+, beschikbaar voor 4,29 euro met uw pen.

READ  Hoe maak je foto's met je smartphone?

Klik hier om te profiteren van de Surfshark-aanbieding

Concluderend zijn hier 3 goede redenen om voor een VPN te kiezen:

  • Je hebt een veiligere verbinding
  • U kunt geld besparen op vluchten, hotels, enz.
  • Hierdoor kunt u spam voorkomen