Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Free stuurt een nieuwe sms naar Freebox-abonnees om onaangename verrassingen te voorkomen

Free stuurt een nieuwe sms naar Freebox-abonnees om onaangename verrassingen te voorkomen

Er wordt nu een sms en een e-mail verzonden naar gratis abonnees om hen op de hoogte te stellen van onderhoud aan het glasvezelnetwerk uit hun woonplaats.

Het is bekend dat om de continuïteit van de dienstverlening op FTTH-netwerken zo goed mogelijk te waarborgen, gebouwbeheerders (RO’s) regelmatig gepland onderhoud aan hun apparatuur uitvoeren. Soms leiden deze inbraken tot een eenmalige onderbreking van de diensten voor abonnees. Dat is de reden, “Gratis abonneerelatieteams informeren hen nu automatisch per e-mail en sms, met vermelding van de datum en tijd van de geplande werkzaamheden”, laat de ISP ons weten. Deze informatie wordt verzonden in de zeven dagen voorafgaand aan de datum van de interventie, en dit is “voor zover ik de instant-reporter gratis heb geïnformeerd”, zoals we weten.

Naast gepland onderhoud verbetert Free met de recente lancering ook de communicatie over netwerkincidenten Speciaal Twitter-account. De operator is ernstig afwezig in dit informatiekanaal. Lees meer over de aard en omvang van storingen en de tijd die nodig is om ze op te lossen.

Net als bij andere operators zijn ook bij Free Mobile mobiele sites onderhevig aan ongelukken. Om ze gemakkelijker in het gebied te kunnen lokaliseren, lanceerde de operator ook afgelopen mei aangepaste kaart.

READ  De drie scenario's die op tafel liggen om op de golf te reageren