Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Free lanceert de eerste app voor mobiel accountbeheer voor Freebox-abonnees, test het

Free lanceert de eerste app voor mobiel accountbeheer voor Freebox-abonnees, test het

Freebox-abonnees zullen eindelijk profiteren van een mobiele applicatie om hun account te beheren. Welkom bij Mijn gratis account op iOS en Android in alfa.

Free blijft apps publiceren voor Freebox-abonnees. Na Freebox Connect, Freebox Files en Freebox Home brengt de launcher een alfaversie van “Mijn gratis account” uit. De eerste mobiele app in zijn soort die door Free is ontwikkeld, biedt toegang tot de weergavedetails, beheert facturering en profiteert van hulp en wifi-instellingen.

“De functies die we willen dat u test, zijn de volgende: homepage-interface, overzichtskaart weergeven, factureringsbeheer, wifi en hulp”Dat hebben de ontwikkelaars aangekondigd. En om eraan toe te voegen dat de Netflix- en Disney+-opties op de startpagina niet werken. Een alfaversie van My Free Account is beschikbaar op Android en iOS via Testflight. Free verwacht gebruikersfeedback via de bugrapportagetool in de app (activering door een screenshot te maken).

READ  De Clubhouse-chat-app is nu voor iedereen beschikbaar