Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fries McCain verwerft huizen

De Canadese diepvriesaardappelgigant genereert 70% van zijn restaurantomzet. Het wil zich nu gaan opdringen in woningen met voorgerechten en specifieke assortimenten.

met covid Canadese Aardappelreus McCain Ze kreeg te maken met een ongekende crisis: de restaurants die ze moest sluiten waren goed voor 70% van haar omzet. Sindsdien is de familiegroep met een omzet van zo’n 8,2 miljard euro vooruitgegaan. Het verwacht dat het fiscale jaar 2021-2022 dat eind juni afloopt, een stijging van de verkoop in termen van volumes zal zien. “In het hoge bereik van één cijfer” (Dat is ongeveer 10%, noot van de redacteur)En de Uitleg voor figaro Max Koyun, al bijna tien jaar de wereldleider in kant-en-klare aardappelen. “Tijdens de Covid-crisis konden we de daling van de consumptie buitenshuis opvangen dankzij een zeer sterke vraag in supermarkten, aangezien we marktaandeel wonnen. Toen, vooral in de VS (40% van het bedrijfsvolume in Canada, noot van de redactie)De foodservice die een jaar geleden is opgepikt, is sneller dan Europa.” Deschver die aan Danone studeerde.

Geboren in de late jaren 1950, bouwde de groep…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 76% om te ontdekken.

Het ontwikkelen van je vrijheid is het ontwikkelen van je nieuwsgierigheid.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  Adolf Hitler, SpongeBob... Netizens hadden plezier met het maken van valse gezondheidspassen via een beveiligingsinbreuk