Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Free kondigt een “leuke kerstverrassing” aan voor abonnees van Freebox Pop en Delta

Free kondigt een “leuke kerstverrassing” aan voor abonnees van Freebox Pop en Delta

Free kondigt de introductie aan van

De operator biedt Freebox Pop- en Delta-abonnees een abonnement van 3 maanden op Disney+ aan.

Na Disney+ 6 maanden te hebben gegeven aan zijn Delta- en Pop-abonnees in 2021, doet Free het vandaag opnieuw voor de kerstvakantie, dit keer met een abonnement van 3 maanden op het platform met grote oren van het bedrijf. “Voor elk nieuw Freebox Pop-abonnement of Freebox Delta-shows en voor niet-Disney+ abonnees”.

Volgens onze bevindingen kunnen voormalige Freebox-abonnees er rechtstreeks van profiteren in het abonneegedeelte, onder TV en vervolgens Disney +.

Na afloop van de gratis periode verandert het abonnement vrijblijvend naar € 8,99 per maand. “De beëindiging wordt van kracht aan het einde van de huidige factureringsperiode.” zegt gratis. Dit is bijvoorbeeld een kans om de nieuwe Disney-animatiefilm voor het hele gezin te ontdekken: Avalonia, de vreemde reis. Maar ook films en content van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star.

Je hebt toegang tot alle Disney+-inhoud op je tv met je mobiele apparaten (smartphones, tablets, gameconsoles, enz.) en hebt toegang tot maximaal 4 schermen tegelijk. Maak tot 7 verschillende profielen per account, zodat het hele gezin zijn eigen ervaring kan hebben.

Disney+ is geabonneerd in het gratis abonneegedeelte en de service op Freebox is toegankelijk via de Disney+ app voor tv-interface of kanaal 132 van Freebox.

READ  TikTok waarschuwt voor het verzenden van persoonlijke gegevens van zijn Franse gebruikers naar China

Dit artikel is afkomstig van de Univers FreeBox-website