Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twitter schort het volgaccount van Elon Musk op voor het volgen van privéjets

Het account rapporteert automatisch privéjetvluchten vanElon Musk Het werd woensdag door het platform opgeschort ondanks de belofte van de ondernemer om het niet aan te raken, wat de variabele architectuurbenadering van de moderatie illustreert. “Mijn verloving voorstander van vrijheid van meningsuiting Elon Musk schreef begin november op Twitter, een paar dagen nadat hij het platform voor 44 miljard dollar had gekocht.

De Miljardair Is hij van gedachten veranderd? Het account in kwestie is gewoon “account geschorst”, gedoopt@tweet, Woensdag. Gemaakt door een student en gevolgd door bijna 500.000 mensen, gebruikt @ElonJet openbare gegevens om automatisch aan te geven wanneer en waar een vliegtuig naartoe moet. SpaceX En de ben je hier opgestegen en geland.

Het account van de maker is ook opgeschort

In een bericht dat bovenaan het account werd geplaatst toen het nog zichtbaar was, benadrukte de auteur dat “we alle rechten hebben om informatie door te geven” aan boord zolang de gegevens openbaar zijn en alle vliegtuigen, zelfs die van de Amerikaanse president Luchtmacht 1Ze moeten zijn uitgerust met een transponder, een apparaat dat bedoeld is om hen te helpen identificeren door middel van radars. “Twitter-beleid stelt dat gegevens op andere sites hier ook mogen worden gedeeld”, luidt het bericht.

Veel gebruikers van het platform melden dit Ook het persoonlijke account van de student, Jack Sweeney, is opgeschort. Sinds zijn komst aan het roer van het platform heeft de miljardair tegenstrijdige berichten gestuurd over wat wel of niet is toegestaan. Hij was een fervent voorstander van aanzienlijke vrijheid van meningsuiting en herstelde accounts die eerder door het sociale netwerk waren verboden, waaronder die van Donald Trump. Maar hij gaf daar ook commentaar op Kanye West Na het publiceren van verschillende brieven die als antisemitisch werden beschouwd.

READ  De advocaat van Washington klaagt Amazon aan wegens misbruik van dominantie