Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Free biedt nu een ingebouwde SFP+ RJ45-module om te profiteren van de symmetrische 8Gb/s-snelheid van de Freebox Ultra

Free biedt nu een ingebouwde SFP+ RJ45-module om te profiteren van de symmetrische 8Gb/s-snelheid van de Freebox Ultra

Nu kunt u profiteren van de topsnelheden van Freebox Ultra!

Wat is er nieuw in het Freebox Ultra-abonneegedeelte. De gratis versie biedt relevante abonnees nu een SFP+ RJ45-module, inbegrepen in het abonnement (er wordt een bedrag van € 10 in rekening gebracht, in mindering gebracht op uw volgende factuur). Deze SFP+ RJ45-module is een gecombineerde transceivermodule waarmee u tot 8 Gb/s symmetrische snelheden (theoretische maximale snelheden) vanaf uw computer kunt benutten. Het wordt rechtstreeks in de 10G SFP-poort van uw Ultra Internet Server gestoken.

Om toegang te krijgen tot 8 Gb/s, moet u bovendien beschikken over een RJ45 cat 6a Ethernet-kabel en een 10G-netwerkkaart voor uw computer.

Hoe u een SFP+ RJ45-module voor de Freebox Ultra kunt verkrijgen

Dat is genoeg Ga naar uw Freebox-abonneesgedeelte. In de winkel wordt u vervolgens gevraagd een SFP+ RJ45-module te bestellen (in rood weergegeven in onderstaande schermafbeelding)

Klik vervolgens eenvoudig op Bestelling bevestigen en de SFP+ RJ45-module wordt binnen enkele dagen naar u verzonden. Houd er rekening mee dat als dit laatste in uw aanbieding is inbegrepen, u deze moet retourneren als u uw abonnement opzegt. Bij niet retourneren geeft Free aan dat er 30 euro in rekening wordt gebracht.

Bedankt Roanoke

Dit artikel is herdrukt op de Univers FreeBox-website

READ  Zijn SUV's een grote bron van CO2-uitstoot? Een nieuwe studie valt hen aan, maar de realiteit is genuanceerder