Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frederic (getrouwd op het eerste gezicht 2022) gescheiden van Emily en in een relatie met een andere kandidaat?

Een onwaarschijnlijk nieuw stel is geboren Bedankt Op het eerste gezicht getrouwd?

Op het eerste gezicht getrouwd 2022 Geef jij ons een onverwachte twist? Dit is de vraag die veel internetgebruikers zich al een paar dagen stellen. Terwijl de M6 Show onlangs een ontroerend en schattig duo bevatte, Frédérick en Emilie, die beide alleenstaande ouders zijn, suggereert een verbluffende video die vandaag op Snapchat is geplaatst dat de shoot zou zijn geboren… uit een heel ander stel.

Ter gelegenheid van een verhaal gefotografeerd door een anonieme internetgebruiker, Frederik Hij werd eerder deze week gezien toen hij door de straten van Nice liep. is geëvolueerd? Als hij goed wordt vergezeld door een deelnemer aan de datingshow, zal Emily volgens geruchten op geen enkele manier degene zijn die van hem afscheid zal nemen. Integendeel, zoals de jonge vrouw achter haar smartphone meteen begreep, was het… Cindy.

Frederic en Cindy, de video die vragen stelt

Ja, je leest het goed, aangezien de deelnemer zojuist “ja” zei tegen Joffrey op het scherm en ze een schijnbare medeplichtigheid lijken te delen, hier is ze vandaag met Frederick. Puur toeval? Een eenvoudige ontmoeting tussen de biedende kandidaten? Of het moet duidelijk zijn dat twee kandidaten Op het eerste gezicht getrouwd 2022 Allemaal gescheiden aan het einde van het filmen en elkaar dan vinden? Hoewel het misschien onredelijk lijkt, lijkt de laatste optie geloofwaardig.

In de beruchte video is Cindy te horen die vraagt: “Weet jij waar je croque monsieur kunt vinden?‘, verwijzend naar zijn gebrek aan talent in de keuken, voordat hij Frederick met gevoel voor humor zag antwoorden,’ik zal hem voerenEn als we denken aan de teaservideo voor de volgende aflevering van MAPR Met de komst van de eerste spanningen tussen de jonge vader en Emily, is de verdenking van dit nieuwe paar duidelijk geoorloofd.

READ  Thylane Blondeau: Ontdek haar halfzussen Léa en Alison Kadoche, de bommen!

Tot nu toe hebben noch Cyndie noch Frédérick – hoewel ze erg actief zijn op sociale netwerken – op het gerucht gereageerd. Integendeel, Cindy maakt nog steeds gebruik van het uitzenden van haar laatste bruiloft om het evenement te vieren. Volgen…