Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX DE MARLY TEKEN 12 MEI 2022

Diagnostiek Canalturf.com


foto van Regal.

Voor het bijwonen van een kwintet op donderdag, in ParisLongchamp, zal moeten worden gewacht tot het einde van de dag. De start van de Prix de Marly zal al om 20:15 uur gegeven worden. Net op het podium geëindigd met een handicap van dezelfde rekening, vorige maand op het gras van Cannes, Regaliaans (foto) En WINNAN We zullen onze voorkeuren hebben.

5 vorstelijk : De laatste twee openbare rondes hebben geleid tot handicaps van hetzelfde type. Hij passeerde vandaag net vier van zijn concurrenten. Ondanks hun aantal buiten de kraampjes zien ze er enorm uit.

16 Wen : Ze boekt al enkele weken goede resultaten. Na drie opeenvolgende successen in het claimen van races aan het begin van het jaar, zorgde hij voor een derde plaats in een referentiehandicap, meest recentelijk in Chantilly. Bevestiging in behandeling.

11 Evril : Zeker, nog steeds op zoek naar het eerste succes. Er moet echter worden benadrukt dat hij lovenswaardige consistentie aan de dag legde. Correct geplaatst op een handmatige schaal, is het raadzaam om het begin in een dergelijke samenleving nauwlettend te volgen.

7 DE SOGNO : Na vijf podiumplaatsen te hebben behaald in zijn eerste vijf openbare runs, begon hij goed op de handicap en maakte hij een goede finish van de race, begin maart in Deauville. Hoewel het sindsdien niet meer is gezien, is het het vermelden waard.

3 momento gusto : Hij overwon de eerste, met een handicap van Deauville, op 4 maart, voordat hij tweemaal won van PSF van Chantilly. Ook al staat hij weer op de weegschaal, hij blijft maar zeggen om een ​​plekje te bemachtigen.

READ  Estelle Denis en Raymond Domenech zijn gescheiden op 22 april en de gemeente

8 herinneringen aan Dubai : Vat zijn laatste optreden eind maart niet letterlijk op in Fontainebleau, waar hij een terugvlucht reed. In het licht van haar optreden dat vorig jaar te zien was, vooral op dit niveau, verdient het aandacht.

9 Koningshof : Hij miste zijn terugkeer op het circuit, waar hij zegevierend terugreed, in maart in Croisette-La Roche niet. Ondanks zijn gebrek aan ervaring, begint hij hier handicaps te krijgen met voorwendsels. Wantrouwen overheerst.

2 miko : Hij is nooit meer dan vierde geëindigd in zijn laatste acht races. Er moet echter worden opgemerkt dat al zijn races rivalen op het zand waren. Van verre bevestigd, zal hij het hier op het gras goed proberen te doen. Voor liefhebbers van goede vreemden…

In het geval van niet-lopers: 4 JOVIALE BERE


Stephen Davy’s keuze

Regelmatige kansen
11 Evrello
7 HET SOGNO
3 momento gusto
buiten
8 Dubai herinneringen
9 Koningshof
2 Mikulu

Prognose Samenvatting:

favoriet
5 – Regaliaans

een klap voor het hart
16 – Wena

gek moment
11 – Everlot

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Kiezen voor ZEturf.fr

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).