Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florent Bagni kondigt aan dat hij longkanker heeft

Julian De Rosa via Getty Images

Florent Bagni, hier tijdens het concert “United for Ukraine” in Parijs, 8 maart 2022.

Mensen – Op 25 januari onthulde Florent Bagni dat hij besmet was Longkanker. Een paar dagen later, jurylid het geluid Ze is gerustgesteld over zijn gezondheid en merkt op dat hij goed omging met zijn eerste chemotherapie.

Deze dinsdag 10 mei presenteerde de zanger zijn nieuws via een videoclip op sociale netwerken (zie onder). Alles gaat steeds beter met hem.

“Ik kom je wat nieuws brengen. Ik merkte dat ik niet op sociale media zit, dus ik heb Netflix niet opgedrongen aan mijn behandeling en mijn verhaal, maar ach, nu ik bijna achter loop, aangezien ik alleen één chemo, ik kan je vertellen dat het heel goed met me gaat’, verklaarde Florent Bagnay, kaal en met een mager gezicht.

“Het protocol heeft tot op zekere hoogte gewerkt sinds de eerste twee chemo-immunotherapie, mijn tumor ter grootte van een kiwi was veranderd in een walnoot, dus we zijn meteen begonnen met de radiotherapie en de intensere chemotherapie. een klein beetje zullen we meer resultaten kunnen zien, maar we hebben er alle vertrouwen in”, vervolgt hij.

“Tot volgend jaar om af te maken waar je aan begonnen bent”

Voor hem speelden zijn entourage en de steun van duizenden anonieme mensen een rol in de beproeving. “Het ging heel goed omdat ik goede medische ondersteuning kreeg en ik kreeg goede steun van mijn wederhelft, mijn kinderen. Dan was er het fenomeen van synchronisatie met deze duizenden brieven en getuigenissen van liefde, steun en goede gevoelens … Ik denk dat het heeft me ook op deze manier geholpen dit verhaal door te geven’, zegt Florent Bagni.

READ  incident en direct, Cyril Hanouna en Matthieu Delormeau piégés sur C8

“Dus ik zal eindigen het geluidIk maak de chemo af, dan word ik sterker, word ik voller, en als alles goed gaat, zien we elkaar volgend jaar weer om af te maken waar ik aan begonnen ben, dus het zal ‘Round La Palais 61’ heten (61 jaar oud, volgend jaar, opmerking van de redactie)”, besluit hij.

gedurende het geluid Zaterdag 7 mei op TF1, Florent Bagni Hij verscheen voor het eerst met een geschoren hoofd. De show van seizoen 11 werd opgenomen op 19 februari, twee weken na de eerste aankondiging van de zanger.

Zie ook op HuffPost: Florent Bagni kondigt aan dat hij een kankergezwel heeft en stopt met zijn tour