Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Franse startup Botify haalt $ 55 miljoen op

Botify is gespecialiseerd in natuurlijke referentieverbetering en heeft een sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten.

Slecht gerefereerd worden in zoekmachines is synoniem met gemiste kansen, en dus inkomsten, voor websites. Het is bedoeld om uitgevers te helpen hun natuurlijke referenties te verbeteren (zoekmachineoptimalisatie of zoekmachineoptimalisatie) door automatisch de SEO-afwijking te identificeren en te corrigeren die in 2012 de Franse startup Botify heeft voortgebracht. ‘Google-bots negeren de helft van de webpagina’s waaruit een website bestaat’, herinnert zijn CEO, Adrian Maynard, zich. Botify is hier om het te repareren.

Negen jaar later bevindt de start-up van 200 medewerkers zich nu in Europa maar vooral in de Verenigde Staten, waar ze 60% van de omzet genereert. De laatste, die vertrouwelijk is, is in twee jaar tijd verdrievoudigd en Botify heeft zichzelf een jaarlijkse omzetdoelstelling van $ 100 miljoen gesteld. Binnen drie jaar wil het 70% van zijn omzet genereren in Amerika, 20% in Europa en 10% in Azië-Pacific, waar het verkoopkantoren zal openen in Tokio, Singapore en

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 63% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 1 in de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  Levensverzekering: geef uw oude contracten een tweede leven