Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Franse Liga 1: Spelers zijn het arbitreren beu

Aan het einde van weer een zeer gevoelige week voor de Franse scheidsrechters, besloten enkele Ligue 1-spelers het woord te nemen om hun ontevredenheid te uiten. In kwestie: rode kaarten natuurlijk, maar ook het onvermogen van driekleurige fluitjes voel het spel.

Een zeer gecompliceerde start van het seizoen voor de Franse scheidsrechters.

De beslissingen van de scheidsrechters aan het begin van het seizoen zijn zeer twijfelachtig, zelfs schandalig, en ik hoop dat de LFP iets zal doen om dit aan te pakken.

Deze woorden op sociale netwerken zijn de woorden van Jean-Clair Todibo, die zondag na 9 kleine seconden spelen met Nice werd weggestuurd tegen Angers (0-1) in de Franse competitie. De tweet, die inmiddels is verwijderd, was een functie om te laten zien dat de belangrijkste spelers in het spel, de spelers, van plan zijn zich uit te spreken om hun ontevredenheid te uiten.

A. Thomason – De minste fout, we kunnen geel of rood nemen

Omdat spelers reden hebben om ongelukkig te zijn. Er is nauwelijks een wedstrijd die eindigt zonder een traditionele grote scheidsrechtersfout, met alle gevolgen van dien voor de uitslag. Het onderwerp van de vraag is vooral: de afgesproken straffen en de uitgedeelde rode kaarten (Wij zien Artikel – Goederenhier). Stop, zeggen de spelers. Na Todibo, wiens tweet wat tongen losmaakte, nam Adrien Thomasson het woord om een ​​gele kaart te sturen naar de Franse scheidsrechter.

Vind ik de Franse arbitragefout? Eerlijk gezegd vind ik het triest, maar de cijfers spreken voor zich. Of het nu in L1 of L2 is, we zitten in twee toernooien waar er veel te veel kaarten zijn in vergelijking met buiten (correct voor rood, niet voor geel, opmerking van de redactie). Het is de waarheid. Zelfs met de komst van de VAR hebben we het gevoel dat we bij de kleinste fout geel of rood kunnen nemenklaagde de aanvallende middenvelder in Straatsburg in een interview met Footballogue.

READ  Acteur Michael Fassbender ongeval video

heersers lijden voel het spel

Todibo zal hem gelijk geven. Net als Bradley Loko, werd hij afgelopen weekend ontslagen bij Reims toen hij gewoon een waarschuwing verdiende voor het krijgen van een uit de hand gelopen vergunning… Thomason merkte vaak op dat scheidsrechters en VAR moeite hebben om zichzelf in de context van het evenement te plaatsen. De Red Locko Card is daar een heel goed voorbeeld van. Heersers proberen de regels letterlijk toe te passen, maar ze proberen zichzelf niet in een context te plaatsen. Waarom was er een fout, waarom zette hij zijn voet zo?

Dat scheidsrechters het moeilijk hebben voel het spel Het zou eigenlijk het ongelukkige gemak kunnen verklaren van het toekennen van penalty’s of het uitdelen van rode kaarten. Tot grote ergernis van spelers die lijden en soms worden onderscheiden vanwege hun sterke reacties op het veld. Omdat we vaak nerveus worden op de vloer, met adrenalineThomson uitgelegd. Voeg dat toe aan een vleugje onrecht en je hebt een explosieve cocktail.

Moeten Franse heersers zich volgens jou afvragen? Voel je vrij om te reageren en te discussiëren in de omgeving Voeg een reactie toe