Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frans elftal: Benzema, Griezmann, Pogba, Kant, Giroud, Mandanda, Sissoko… Deschamps antwoorden – voetbal

In een interview met L’Equipe sprak Didier Deschamps over de positie van verschillende spelers in het Franse team. Als hij zijn tanden poetste en bij zijn chief executives bleef, liet de driekleurenselector bij sommige senioren niet veel hoop.

Deschamps heeft zijn twee CEO’s.

Didier Deschamps herstelde. Na het mislukken van het EK legde de Franse nationale teambepaler de lat hoger met een ruime overwinning in de League of Nations, maar vooral met de meest overtuigende prestatie in de wedstrijd van de afgelopen maanden. Hiervoor heeft de tweevoudig wereldkampioen CEO’s op hun best nodig.

Blij met Benzema laat Deschamps de halters los voor Griezmann

Een van hen is Karim Benzema. De blueschef heeft er geen seconde spijt van dat hij werd opgeroepen na ruim vijf jaar aan de kant te hebben gestaan. Je bent altijd op zoek naar details. a klaar als je klaar bent, het duurde lang. Hij had die behoefte en ik ook. Dan zul je tegen me zeggen: “Als zijn terugkeer eerder had plaatsgevonden, zou het dan niet beter zijn?” We zijn het er allemaal over eens dat we doelpunten hebben gemaakt en dat we dat blijven doen. Ik kan niet terug. Karim is erg blij, ik ook, het is heel goed voor het Franse team De voormalige Olympique de Marseille-coach juichte voor L’Equipe.

Een ander belangrijk element in de aanval, Antoine Griezmann. Minder invloedrijk dan in het verleden, ligt de Atlético Madrid-aanvaller de afgelopen maanden onder vuur. Het is niet genoeg om zijn coach door dik en dun te laten rillen. Al voor het WK vroegen sommigen zich af wat Antoine daar deed en of hij zijn plaats in het Franse nationale team nog zou behouden. We mogen hem misschien niet, waarom niet, maar zijn invloed op het spel, de statistieken, de doelpunten die hij scoort, dat hij scoort, voegt dat toe aan de schaal van zijn spel, zelfs als hij minder goed is… Antoine is onbetwistbaar , betoogde dr.

READ  België v ​​Frankrijk: En als het deze keer, verre van duidelijk, gepast was?

Deschamps sluit de deur voor vtrans

Het is heel belangrijk dat Paul Pogba en N’Golo Kant de laatste jaren regelmatig fysieke problemen hebben. Ondanks alles zijn de twee circuits ook fundamenteel voor hun coach. Het is helemaal niet duidelijk. We kunnen anderen noemen die hen gelukkig maken. Er vallen steeds meer gewonden, want de stromen zijn te gek. Ook de gezondheidssituatie baart veel zorgen. Wanneer spelers het virus oplopen en terugkomen, is dat niet door met hun vingers te knippen. Zelfs zij hebben er zin in, het kost tijd. Negatief zijn voor een Covid-test en herstellen is niet hetzelfde Deschamps uitgelegd.

Aan de andere kant was hij minder optimistisch over senioren als Olivier Giroud, Steve Mandanda en Moussa Sissoko, die afwezig waren bij de recente rally’s. We weten het niet. Even, stop. Er is nooit de juiste timing, maar dat is het wel. Vandaag de dag zijn deze drie nog steeds selecteerbaar. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs geselecteerd. Vervolgens komt het aan op concurrentie, op profiel. Ze deden allebei wat ze moesten doen. Dit is in voorgaande jaren ook met anderen gebeurd. Geen enkele speler wil dat dit stopt. Maar een moment, ja, is gekomen. We weten niet wanneer , eindigde het Baskenland. Heel duidelijke woorden.

Wat vind je van de woorden van Didier Deschamps? Voel je vrij om te reageren en te discussiëren in de omgeving Voeg een reactie toe