Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De confrontatie met Gibraltar brengt je niets…

Zoals de meeste bondscoaches die zich kwalificeren voor het WK 2022, zou Louis van Gaal moeten profiteren van de komende Nations League-wedstrijden, die gepland staan ​​voor juni en september, om zich voor te bereiden op de ontmoeting met Qatar. Maar de bondscoach van Nederland is ongeduldig voor de Belgische challenge. “We spelen tegen de Belgen als eerste op de FIFA-ranglijst. Dit zal ons helpen. Als je naar Gibraltar kijkt, levert dat niets op‘, werd Louis van Gaal donderdag ontslagen na de loting.

Naast België en Nederland vallen ook Polen en Wales in Groep A4 in een wedstrijd die hoog aangeschreven staat bij Van Gaal. “Ik denk dat het de beste is. Naties zijn verdeeld volgens hun niveau. We spelen dus tegen de besten. De kwalificatie voor het EK en het WK zou ook zo moeten zijn.

Van Gaal, 70, is hier.”Weer normaal lopenVier weken na zijn heupfractuur sprak hij over zijn toekomst als voorzitter van Oranje.Ik blijf tot het einde van het WK, in december 2022. We moeten zien wie de volgende is‘, onderbroken door Louis van Gaal.

Nieuwsbrief Rode Duivels

Ontvang regelmatig nieuws van onze Rode Duivels!

oke

READ  Thibault Tricol: Bretons op het puntje van de pijlen