Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk werkt samen met Nederland om een ​​enkeltje in het vervoer in te voeren

Frankrijk wil zich laten inspireren door zijn Europese buur om een ​​uniform loket te lanceren. Proeven zullen waarschijnlijk in de komende maanden beginnen.

Via Le Figaro met AFP

Geplaatst Upgrade

Deze inhoud is niet toegankelijk.

A”SamenwerkingHet zal het mogelijk maken tussen de twee landenExpertise en ideeën delen…“. voorraad.adobe.com

Frankrijk zal geïnspireerd zijn Nederland Een systeem visualiseren Enkel loket Voor transport, zeiden de twee regeringen donderdag.

In de marge van het bezoek van Emmanuel Macron aan Nederland op woensdag, de Franse minister van Transport Clement Buon en de Nederlandse minister van Infrastructuur Mark Harpers “Hun samenwerking versterken voor het koolstofvrij maken van vervoer“, laten ze weten in een persbericht.

Deze inhoud is niet toegankelijk.

“Lees verder – Onbeperkte nationale vervoerbewijzen voor 49 euro per maand: kan zo’n aanbod in Frankrijk worden overwogen?

Een in NederlandEen geïntegreerd en interoperabel ticketingsysteem dat van toepassing is op alle vervoerswijzen in de regio“, onderstrepen de twee ministeries. In Frankrijk wil Clément Buon binnen twee jaar een soortgelijk enkelvoudig ticket uitrollen, en de komende maanden zouden proeven kunnen beginnen. Doel AEnkel nationaal vervoersbewijs“, zei het Franse ministerie in februari, de minister maakt een mooi onderscheid”Steun“in”verhoudingvan het kaartje.

A”Samenwerking“Tussen de twee landen kennen we de parameters ervan niet, waardoor het mogelijk is”Deel expertise en ideeën ten behoeve van nationale programma’s en gebruikers van vervoersdiensten“, aldus het persbericht van donderdag.

READ  Het Rembrandt Museum biedt een tatoeage van de schilder ter nagedachtenis aan