Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk vervolgt zijn duidelijke tour tegen Duitsland

Frankrijk heeft zich maandag verzekerd van kwalificatie voor de knock-outfase van het EK na het succes van tegen het derde Duitsland Van rang naar groepsfase.

Artikel door

gepubliceerd

Update

leestijd : 2 minuten.

Drie wedstrijden en drie overwinningen. Een duidelijk, schoon en foutloos budget voor het Franse nationale team onder de nieuwe Braziliaanse coach Bernardo Rezende, beter bekend als “Bernardino”. blues gewonnen In vier sets (31-29, 15-25, 25-22, 25-22) tegen DuitslandMaandag 6 september in Tallinn, Estland. Gesterkt in de eerste set, terwijl ze door de tweede gingen, gingen de Olympische kampioenen naar topsnelheid om zich te bevrijden uit de greep van de minder verpletterende Duitsers in het spel.

Met dit bijna geheel nieuwe succes behield Frankrijk de koppositie van zijn groep met 9 punten, voor Duitsland en Letland, de volgende tegenstander. Een overwinning is al synoniem met kwalificatie voor de Ronde van 16, twee ontmoetingen voor het einde van de groepsfase. Een nevenactiviteit die het mogelijk zou kunnen maken om het personeelsbestand al op volle snelheid te verplaatsen en zich te concentreren op het doel van een ongekende dubbele Olympische – Euro driekleurige volleybal.

Voor de finale van Groep D werden de Fransen gewaarschuwd: de Duitsers wilden revanche na de TQO-finale, die ze in januari 2020 nipt wonnen met de gevolgen die we later kennen. in dHet zijn geweldige werfeigenaren van nieuw hoofd Théo Faure, Frankrijk, namen hun verantwoordelijkheid om een ​​verslaafde finish van de eerste ronde te winnen. Het Duitse team, ondermijnd door de talrijke slagen van de blues-aanval, herwon snel het haar van het beest in een tweede set in hun voordeel met meer dan tien eenheden voorsprong op de klok.

Hij gleed naar Partners Earvin Ngapeth, die nog steeds gecomponeerd is voor een geweldige prestatie in de aanval (21 punten), maar snel daarna het record vestigde. Toen de belangrijkste Duitse dreiging eenmaal was geïdentificeerd, wees de jonge Linus Webber met 27 punten in de tas, en de Fransen concentreerden zich op hun sterke punten op de cruciale momenten. Antoine Brisard en Barthelemy Chinenese hadden het moeilijk op de beslissende punten en veranderden de stand van twee sets in één in hun voordeel. Dezelfde kaart in de laatste ronde waar de kracht van de driekleur op de laatste momenten voorrang had op de Duitsers. Zonder imperiaal te zijn op de grond, vervulden de Blues dus het belangrijkste onderdeel van hun contract: zich met vertrouwen en in goede vorm kwalificeren voor de Ronde van 16.