Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk Team – Riolo Deschamps viel aan, Benzema kon hem redden

Frankrijk Team – Riolo Deschamps viel aan, Benzema kon hem redden

Didier Deschamps heeft Daniel Riolo aangeklaagd wegens smaad in de WK-deal voor Karim Benzema. De Franse spits kan het gewicht op zijn schouders nemen in deze confrontatie die op het veld zal doorgaan.

De advocaat van Didier Deschamps maakte donderdag bekend dat zijn cliënt een klacht had ingediend tegen Daniel Riolo, die hem publiekelijk beschuldigt van liegen over verschillende dossiers, met name het beheer van de blessure van Karim Benzema begin vorig jaar. wereldbeker. ” Didier Deschamps heeft geen probleem met kritiek, zelfs vernietigend, maar daar wordt hij aangevallen vanwege zijn integriteit en eerlijkheid. Meneer Riolo noemt hem een ​​manipulator, een leugenaar, dit zijn ondraaglijke woorden aldus de vertegenwoordiger van de Franse bondscoach die besloot hem niet te laten gaan na zo’n frontale aanval.


Het is nu aan de rechter om hierover te beslissen.” hardheid De clan van Didier Deschamps hekelde hem. De RMC-adviseur had in zijn ontslag de zaak van Karim Benzema opgepakt, wat sommigen voorbarig vonden, met name het feit dat de coach deze beslissing vooral nam om enkele leden van de driekleur een plezier te doen. De aanklacht wegens smaad wordt ingediend, maar onvermijdelijk vindt het debat ook in de publieke arena plaats, wetende de opschudding veroorzaakt door de “Benzema-zaak” uit Qatar.

Benzema, zijn langverwachte toespraak

En de spits van Real Madrid beloofde voor de laatste interlandpauze dat hij zou moeten spreken om zijn versie van de feiten te geven. Op dit moment kwam er helemaal niets uit zijn mond, behalve enkele subliminale berichten die erop wezen dat Didier Deschamps in zijn ogen een hansworst was en dat hij in dit geval niet noodzakelijkerwijs de waarheid sprak. Er wordt in ieder geval reikhalzend uitgekeken naar zijn toespraak, vooral door degenen die de argumenten van Daniel Riolo volgen. Als KB9, nog steeds een van de eersten die interesse toont in de zaak, de woorden van Daniel Riolo bevestigt, zal dat de wereldkampioen van 1998 in een netelige positie brengen.

READ  Sebastien Loeb zakt na zijn problemen vandaag naar de derde plaats in Dakar

We zullen eindelijk weten wat er echt met Benzema is gebeurd, of ik heb gevlucht, enz… Weet DD dat hij geen spelletjes kan spelen voor de rechter? “,” Vooral omdat Benzema nog niet heeft gesproken, als hij in de richting van Riolo gaat… zal het ingewikkeld zijn voor Deschamps “,” Benzema, we wachten op een verhaal dat zegt dat je Riolo steunt “,” Stel je voor op de dag van Tijdens het proces zal de advocaat van Riolo beweren dat hij nog een laatste getuige op het podium heeft. Karim Benzema. Het wordt de grappigste van de eeuw.”, stelt zelfs een surfer zich voor. Maar voorlopig kan Daniel Riolo alleen op zichzelf rekenen tegen Didier Deschamps, die zeker bewijs zal eisen van deze beschuldigingen van liegen.