Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk schenkt een paard van de Republikeinse Garde aan Elizabeth II ter gelegenheid van haar jubileum

Zijn naam is Fabuleu de Maucour: Frankrijk zal een van de mooiste paarden van de Republikeinse Garde overhandigen aan koningin Elizabeth II van Engeland, die op donderdag 2 juni haar platina-jubileum viert, aldus het Elysee-paleis.

Op 7-jarige leeftijd is hij zeer representatief voor de Franse opvoeding door zijn morfologische harmonie, elegantie en goede geest.“, bevestigt het Franse voorzitterschap in een persbericht. Het grijs geschilderde paard, dat de vaandeldrager is van staatsbijeenkomsten, is ook “Vertegenwoordiger van het Franse schermpaard en de tradities van de Franse cavalerie“.

“God red de koningin”

Andere geschenken die president Emmanuel Macron namens Frankrijk heeft gegeven – een volledig wapentuig (zadel, hoofdstel, halster, enz.) En een cavaleriezwaard van de Republikeinse Garde – wijzen ook op de passie van de heerser … voor paarden. Dit jubileum zal een gelegenheid zijn voor Emmanuel Macron om donderdag naar de Arc de Triomphe te gaan om de fakkel van de onbekende soldaat aan te steken, vergezeld van de Britse ambassadeur in Frankrijk, Mina Rawlings.

brits volksliedMoge God de koningin beschermenHet wordt gespeeld door het Royal Regiment of Scotland, gevolgd door het Franse volkslied.Frans volksliedHet Orkest van de Republikeinse Garde interpreteerde het. Andere evenementen zijn gepland in Frankrijk ter gelegenheid van het jubileum, bevestigt het voorzitterschap, op een moment dat de spanningen tussen Parijs en Londen escaleerden na de chaos die het Stade de France zaterdag omringde ter gelegenheid van de Champions League-finalewedstrijd . . Zo zal in de herfst – het gunstigste seizoen daarvoor – een steegje met bomen worden geplant bij het gedenkteken van Ver-sur-Mer, in Calvados, dat uitkijkt op Gold Beach, de oever van de landing van Britse troepen in juni 1944.

READ  De Wagner Group heeft zich volgens de Britse autoriteiten verspreid in het oosten van het land

Dit project past in het project.”groene koningin paraplu“Waarmee de koning het planten van bomen aanmoedigt ter gelegenheid van haar jubileum, wijst het Elysee aan. Blauwe en rode verlichting is ook gepland in verschillende steden aan de kust van Noord-Frankrijk die uitkijken op de Britse kust, met name in Duinkerken en Le Touquet. De platina jubileum, dat 70 jaar viert, zal worden gevierd Tijdens het bewind van Elizabeth II, met vieringen in het VK van donderdag tot zondag Van Vincent Auriol tot Emmanuel Macron, zijn tien Franse presidenten geslaagd sinds de koning de troon besteeg.