Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een afgevaardigde op de Russische televisie suggereerde de ontvoering van westerse functionarissen die naar Kiev reisden

Oleg Morozov, een Russische wetgever die dicht bij Vladimir Poetin staat, is van mening dat elke functionaris in een NAVO-lidstaat die naar Kiev wil “de mogelijkheid moet overwegen om in Moskou wakker te worden”.

Het is voor hem een ​​”sprookjesscenario”. De Russische politicus Oleg Morozov zei op de staatstelevisie dat hij ervan droomt dat Rusland westerse leiders ontvoert die naar Kiev reizen om hen naar Moskou te brengen.

“Ik stelde me een fictief scenario voor: op een bepaald moment in de nabije toekomst zal een militaire functionaris van een van de NAVO-landen Volodymyr Zelensky ontmoeten in een trein naar Kiev en hij zal daar nooit komen”, zegt Oleg Morozov. Dan voegt hij eraan toe: “Integendeel, hij zal ergens in Moskou wakker worden.”

worden “berecht in Moskou”

Een zin die andere mensen op de site deed glimlachen, inclusief de presentator Olga SkabievaZe betuigt regelmatig haar steun voor het buitenlands beleid van Vladimir Poetin. Deze vraagt ​​vervolgens of de Russen de ontvoering van westerse leiders zullen uitvoeren. En Oleg Morozov antwoordt: “Ja, en dan zullen we bepalen welke orders hij heeft uitgevaardigd en waarvoor hij verantwoordelijk is.”

Toen een andere gast sarcastisch aangaf dat sommige westerse leiders misschien “al dromen om wakker te worden in Moskou”, stelt Oleg Morozov voor om ze naar Rusland te brengen “voor berechting”.

“Trouwens, ik vind dat niet vergezocht. We zijn gewend dat de wereld op een bepaalde manier werkt, maar sinds 24 [février], het werkt anders. Er zijn nieuwe regels in deze wereld. Elke militaire functionaris die morgen naar Kiev wil, moet erover nadenken om in Moskou op te staan.”

pro-Poetin plaatsvervanger

Oleg Morozov is sinds 1993 lid van de Doema, het lagerhuis van het Russische parlement, en lid van de partij “Verenigd Rusland” die dicht bij Vladimir Poetin staat. Het fragment, gedeeld op sociale netwerken, komt uit de show 60 minuten Uitzending op de openbare televisiezender Rusland-1.

READ  De Verenigde Staten verklaren 23 soorten permanent uitgestorven

Sinds het begin van de Russische invasie hebben veel westerse functionarissen de Oekraïense landen bezocht, zoals de nieuwe staatssecretaris Catherine Colonna, Boris Johnson, Ursula von der Leyen of Anthony Blinken.